用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 迦南幼稚園 (九龍塘) 現在子女讀窩打老道全日制的媽媽,有無係waiting list入 ...
go

現在子女讀窩打老道全日制的媽媽,有無係waiting list入架? [複製鏈接]

因我今日收到兒子waiting list 信,唔知有無機會入到?因窩打老道全日制只收30人,都知機會很渺茫,有無現在讀的媽媽可分享?謝謝。

0    0    0    0

回覆:Bonbonita 的帖子

我小朋友都係先waiting,第一輪註冊後收到offer!Good luck!

引用:我小朋友都係先waiting,第一輪註冊後收到o

原帖由 wingbbbb 於 13-11-18 發表
我小朋友都係先waiting,第一輪註冊後收到offer!Good luck!
窩迦係咪pn只有上午,下午,無全日?

回復 wingbbbb 的帖子

多謝你的回覆,俾左個希望我,你小朋友應該好叻,第一輪註冊後收到offer,我都希望有 good news!

回復 奶茶小露寶 的帖子

PN有上午,下午 & 全日K就只得全日

有錯請更正!!

回覆:奶茶小露寶 的帖子

唔係,窩迦有全日同上下午,而且k1開始只有全日,如果你只想報半日,最好報金巴倫,唔係k又要再報過!

回覆:Bonbonita 的帖子

哈哈,佢一d都唔叻,仲記得舊年我都好激氣,佢明明響屋企好多咀,仲係駁咀果隻,去到學校靜晒無反應,只係最尾老師送禮物講左句多謝!有得讀我都偷笑!

好多人都放迦南做後備,有其他收就唔讀,所以之後實有位放!

引用:唔係,窩迦有全日同上下午,而且k1開始只有

唔係,窩迦有全日同上下午,而且k1開始只有全日,如果你只想報半日,最好報金巴倫,唔係k又要再報過!

...
交表個排唔得閒交去金巴,只可交窩迦。其實我也想K1半日。不過既然窩迦收左半日pn,到K先算。因為我一樣會申請其他K呢。人望高處。同意你說法,我放迦南做後備

引用:回復+奶茶小露寶+的帖子 PN有上午,下午+&

原帖由 Bonbonita 於 13-11-18 發表
回復 奶茶小露寶 的帖子

PN有上午,下午 & 全日K就只得全日
你小朋友申請K?

希望喇,今年競爭好大,收得30個,覺得機會好細,唯有望其他人有更好的OFFER唔要迦南 la....

我想報全日的!!

引用:我小朋友都係先waiting,第一輪註冊後收到o

想問佢幾月call你?是否要等到5月?

Bonbonita 發表於 13-11-18 18:33

我想報全日的!!

可以K3再轉半日. 留反半日學野
‹ 上一主題|下一主題