用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 received York letter
樓主: MMAAXX
go

received York letter

我係國際班,只說要我地將留位費張票寄回去, 無話要pg.

我係23號星期六去, 主流班,
係FB見有家長話22號星期5都全校放假啦~

回復 ymnhappybaby 的帖子

my daugther just received the pm offer for 大圍聖心 in last week, wil release York now.

請唔到假就打去問可唔可以早D去交留位費
我上年直頭信都收唔到, 要打去CONFIRM有OFFER, 之後自己即刻去交留位費, 攞埋張RECEIPT

我諗請唔到假就打不參加活動, 早D去交留位費(掛號寄支票)應ok

回覆:received York letter

因為之前校長係workshop 講過話一定要去佢個playgroup 先填到張form拎sponsorship, 跟住先會係五千幾一個月學費(國際班),如果無填到張form, 8萬幾一年。但我22nov一定去唔到, 今朝打過去學校問,可以唔去playgroup,係之前交留位費同填form for sponsorship,佢話ok, 親身去就得。