用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問大家覺得九龍靈糧堂幼稚園好d定鑽石山靈糧幼稚園好d ...
go

請問大家覺得九龍靈糧堂幼稚園好d定鑽石山靈糧幼稚園好d呀 [複製鏈接]

如題, 俾d意見我呀, thx!
   0    0    0    0

引用:如題,+俾d意見我呀,+thx!

原帖由 豬脾 於 13-11-09 發表
如題, 俾d意見我呀, thx!
我之前都出過po問,結果揀左九龍靈糧。(ps:我兩間都上午offer)

回復 Horace_b 的帖子

可唔可以講下前者有何較優勝之處? 結果你選了前者?

引用:回復+Horace_b+的帖子 可唔可以講下前者有

原帖由 mcbb916 於 13-11-09 發表
回復 Horace_b 的帖子

可唔可以講下前者有何較優勝之處? 結果你選了前者? ...
最優勢是有學券!另在我來說大仔已讀九龍靈糧,妹妹一齊就方便d!我問過好多人,大家都唔係好講得出兩間學校分別,兩間都係happy school, 咁我不如每月慳2千幾去玩或學野!

鑽石山靈糧堂無學券了, 反而九龍靈糧堂還有學券, 我個人會喜歡九龍多些, 起碼校舍都大些, 學生有較多活動空間, 我囝囝去年畢業, 但過去三年在九龍學習都很開心呢!

回覆:Horace_b 的帖子

你女女係咪九月B ar?

引用:你女女係咪九月B+ar? +

原帖由 finayeung 於 13-11-11 發表
你女女係咪九月B ar?
問我嗎?係呀,我女係9月出世的霸王妹!

回覆:Horace_b 的帖子

我記得你個女係同我個女差唔多時間出世,咁岩靈又收左我個女讀pm, 唔知做唔做到同學仔

‹ 上一主題|下一主題