用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 太子保護n1
go

太子保護n1 [複製鏈接]

9月b…收到in通知…想問下有無人知會in咩架…thc

1    0    0    0

係咪砵蘭街?我噚日去in,全部都是B6媽媽,有offer都唔去

引用:係咪砵蘭街?我噚日去in,全部都是B6媽媽,

原帖由 dollylash 於 13-11-10 發表
係咪砵蘭街?我噚日去in,全部都是B6媽媽,有offer都唔去
係丫,考的咩丫?你b幾大?

但周圍都有,好難避,我女九月b,有得in已經偷笑T^T

問好多野的, 先問媽媽BB 自理能力 , 識唔識除褲 , 自己食飯未 ?
平時鍾意食咩 唔鍾意做咩 ( 呢兩條問BB)
玩積木疊高, 排隊 ;  蘋果 橙 香蕉放有圖的碗 ;  問眼耳口鼻 , 比圖晝 指出咩顏色

Ccb1031 發表於 13-11-12 09:08
係丫,考的咩丫?你b幾大?

但周圍都有,好難避,我女九月b,有得in已經偷笑T^T

我個都係九月B,已經有2個offer喇
我都知周圍都有B6,但嗰日全部等緊in 嘅都係,比例好高,同埋B6都分好多種,等緊嗰啲似同小朋友喺街放低幾兩嗰種囉,我承認我係歧視咖,不過你唔介意就無問題啦

同埋印象唔多好,老師第一句就話:"哦?!原來BB未夠歲半咖?",吓?申請表未已經寫咗出生日期囉?如果佢淨係想約大B點解要send信叫我去in呢?真係奇怪!同埋最後收咗我仔張針咭正本無俾返我囉,In完俾張紙我叫我出去約時間,我心諗都In完約咩時間,出到去reception老師就話可以走得,我就問佢收咗我張針咭正本喎,先摷返出嚟

考俾蘋果媽咪,砌返舊車仔入個窿度,同埋排積木(係排喎,唔係叠起),又問我個仔識唔識自己換衫,識唔識自己著鞋。我覺得真係好怪囉。

引用:問好多野的,+先問媽媽BB+自理能力+,+識唔識

原帖由 Falade 於 13-11-12 發表
問好多野的, 先問媽媽BB 自理能力 , 識唔識除褲 , 自己食飯未 ?
平時鍾意食咩 唔鍾意做咩 ( 呢兩條問BB)
...
n1 wo,我女都唔識講野=_=剛14m…所講既乜都唔識:

引用:+本帖最後由+dollylash+於+13-11-12+17:37+

原帖由 dollylash 於 13-11-12 發表
如果你話果種b6…我都…

你邊兩間收左丫?原來你都係九月,我女914…你b呢?

考天才咩野都未識講…睇黎都係

有email 通知收生了

回覆:太子保護n1

上星期六都in完,都係問識自已食飯未,介咗片未等...香蕉蘋果橙分類。
個人感覺麻麻,B6勁多勁多,係房等in時,D小朋友喪玩時,爭玩具,D同胞家長完全無理,只係笑咗下就當無事。
In果時老師麻目零笑容,對我個囡講野勁快、求其(個人感覺) ..總之感覺不佳,如收我囡都唔讀。
不過環境唔錯就真😁

引用:有email+通知收生了

原帖由 Falade 於 13-11-13 發表
有email 通知收生了
我下個月先in

引用:上星期六都in完,都係問識自已食飯未,介咗

原帖由 BBBQ 於 13-11-13 發表
上星期六都in完,都係問識自已食飯未,介咗片未等...香蕉蘋果橙分類。
個人感覺麻麻,B6勁多勁多,係房等in ...
ll

‹ 上一主題|下一主題