用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 樂基一問
go

樂基一問

其實九龍塘,駿景,同碧濤係唔係課程一樣,係唔係NET 教英文?

回覆:samchan2179 的帖子

駿景同碧濤課程應該一樣,九龍塘就唔知。

引用:駿景同碧濤課程應該一樣,九龍塘就唔知。 +

原帖由 wa923 於 13-10-27 發表
駿景同碧濤課程應該一樣,九龍塘就唔知。
英文是NET 教嗎??

回覆:samchan2179 的帖子

九龍塘同天后是一樣的,係net教英文。

引用:其實九龍塘,駿景,同碧濤係唔係課程一樣,

原帖由 samchan2179 於 13-10-27 發表
其實九龍塘,駿景,同碧濤係唔係課程一樣,係唔係NET 教英文?
kln tong 同ascot 都係net 教及做班主任,但kln tong 請金髮鬼多,ascot 就請ABC or BBC 多。二間係課程,管理上都有所不同。

引用:Quote:原帖由+samchan2179+於+13-10-27+發

原帖由 chanti 於 13-10-27 發表
kln tong 同ascot 都係net 教及做班主任,但kln tong 請金髮鬼多,ascot 就請ABC or BBC 多。二間係課程, ...
朋友話沙田新果間有位華裔英文老師D英文唔似abc or bbc .....似係外國讀左㡬年書果D

回復 samchan2179 的帖子

咁就吾係native,吾算net。係咪事實要自己求正吓。

引用:回復+samchan2179+的帖子 咁就吾係native

原帖由 Jane1983 於 13-10-27 發表
回復 samchan2179 的帖子

咁就吾係native,吾算net。係咪事實要自己求正吓。
佢話個英文老師有D港式發音,讀game 讀成gam..

Jane1983  咁衰過非net英語教師多多聲!  發表於 13-10-27 22:14