用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 york 收到信了
樓主: Toffee888
go

york 收到信了  

上年考PN, 結果比咗K1主流上午班,心水係國際上午班,今年再apply過,今日收到國際下午班offer, 而家有晒兩個offer, 主流已經比咗買書錢,而家國際又要交留位費,心水係國際上午,我而家可以點做呢?

引用:我都收到,+pm+class! +

原帖由 昕昕媽咪 於 13-10-22 發表
我都收到, pm class!
你幾時in架?

回覆:emilywks 的帖子

引用:我都收到,+pm+class! +

我都收到, pm class!
Me too! International pm class offer, 10 月細B, interview 時根本唔識答net teacher 的問題... 應該是全組in 得最差的... 我估in得好就有am Offer, 唔好都有pm

引用:Quote:原帖由+昕昕媽咪+於+13-10-22+發表我

原帖由 dd0412 於 13-10-22 發表
你幾時in架?
今個月5號,主流班

回覆:york 收到信了

其實想問主流同國際,英文上堂時間係咪一樣?如果唔係,咁差幾耐?老公去簡介會發夢呢

引用:其實想問主流同國際,英文上堂時間係咪一樣

其實想問主流同國際,英文上堂時間係咪一樣?如果唔係,咁差幾耐?老公去簡介會發夢呢

...
阿校長話係喎,不過國際班有net 班主任,所以d大小肌肉訓練時,net teacher 都會在場同小朋友溝通

引用:其實想問主流同國際,英文上堂時間係咪一樣

...
阿校長話係喎,不過國際班有net 班主任,所以d大小肌肉訓練時,net teacher 都會在場同小朋友溝通

引用:Quote:原帖由+昕昕媽咪+於+13-10-22+發表其

原帖由 藍藍媽 於 13-10-22 發表

...
thx!

請問各位剛收到offer信的,係幾時報名架?
因為york流水式一批批in,好難知道幾時遞表幾時in,我怕佢miss左我application,但打去問佢又話等,好無奈

引用:幾時+in...同埋係咪立刻知結果? +

原帖由 Bebe_chiu 於 13-10-22 發表
幾時 in...同埋係咪立刻知結果?
5號interview

引用:Quote:原帖由+Toffee888+於+13-10-22+發表y

原帖由 natalieppp 於 13-10-22 發表
係咪你要求高呀?你小朋友in得有幾差?大B?
對於net teacher的所有問題都唔肯答,Net teacher 個樣都好無奈。我覺得冇可能收

luckyveronique  York好多B6架,所以勸您唔好考虑了  發表於 昨天 18:14

之前去IN時雖然都有見過有B6,
但為數唔多,
咁我想問, 實際B6約佔幾多呢?
THX

引用:Quote:原帖由+昕昕媽咪+於+13-10-22+發表我

原帖由 藍藍媽 於 13-10-22 發表
Me too! International pm class offer, 10 月細B, interview 時根本唔識答net teacher 的問題... 應該是全 ...
同我小朋友一樣

回覆:Toffee888 的帖子

阿B識答哂所有net 問題,嗰位老師重讚佢good job, 但都只得國際班pm offer,  我心儀係am 國際班。

回覆:york 收到信了

請教下知道答案嘅家長,主流定國際班係報名時有得選擇的嗎?唔覺有得揀喎。

引用:Quote:原帖由+natalieppp+於+13-10-22+發表

原帖由 Toffee888 於 13-10-23 發表
對於net teacher的所有問題都唔肯答,Net teacher 個樣都好無奈。我覺得冇可能收

...
york真係咁易收?乜都唔答咁都收,真神奇!

CCHAN015 發表於 13-10-23 01:25
阿B識答哂所有net 問題,嗰位老師重讚佢good job, 但都只得國際班pm offer,  我心儀係am 國際班。

...

me too

dd0412 發表於 13-10-23 06:48
請教下知道答案嘅家長,主流定國際班係報名時有得選擇的嗎?唔覺有得揀喎。

...
張form唔同架, school website 網上會見到

引用:阿B識答哂所有net+問題,嗰位老師重讚佢goo

原帖由 CCHAN015 於 13-10-23 發表

...
寫信調am啦,趁早寫