用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 york 收到信了
樓主: Toffee888
go

york 收到信了   [複製鏈接]

回覆:york 收到信了

引用:Quote:原帖由+confidence+於+13-11-09+發表

原帖由 Margaret66 於 13-11-09 發表
以下是我在這個topic所爬的人,全出自閣下手筆:
1)就係因為下下講$就比人覺得commercial 囉,做教育做到好 ...
Waws,果然有爬文

回覆:Margaret66 的帖子

但坦白講連我都無心機睇返齊未!(可能因為android發帖)……
Anyway針對人的我沒有說過(除了我真的曾經懷疑當中的“用家“和“非用家“的自身份),亦不會針對個别家長發言',議事論事吧!

真係睇到都覺得煩,唔buy間學校無所謂,你咪講下自已觀感當交流囉,都見唔少jm係咁。但下下都係到唱衰(仲要唔認) 就堅煩,下下追住自已覺得唔好嘅學校嘅post,  難令人理解。竟然你朋友嘅小朋友讀完都無咁多野你到講,人地點俾錢出去又開你咩事…難道d錢係你到拎出黎?!

回覆:Chirley 的帖子

或者你都說得對,係有少少追住來覆(原來會有人唔鍾意),坦白說無心唱衰,我性格就係喜歡有問有答,只是無想過在公開論壇是不可以的,但我真的覺得人人都有自己的選校原因,我無批評过各在學家長!(其實我現在又是追住覆您,希望您不要介意

回復 confidence 的帖子

回覆人無問題,但你講嘅同你做嘅已不符,
竟然用家已係『自我陶醉』 (雖然我未係用家),
而你又有自已的堅持, 都係無謂時間同心神係d唔適合嘅人同事上…

回覆:Chirley 的帖子

無可否認,“自我陶醉“呢句係挑釁性,但當時也有“用家“和“非用家“用“無聊“同“說7講8”的詞語來攻擊……令人生氣, 但如真的令在真正在讀家長不好受我是很抱歉的 ,我願意收回!希望真正家長可在和諧和的氣氛下議事論!!

回覆:york 收到信了

坦白講,初頭都有少少相信confidence所講既野,不過後來發覺有少少似果d愛港力量所以各家長只需要根據自己既喜好去選擇就ok~

回覆:Aprilbaby 的帖子

哈哈,愛港力量係乜我就唔知啦,我只是有一個重點,亦只計對辦方針(只為錢),都唔再講原因了,亦唔再回了,除非再有人問……免得再一次引起紛爭!同意人人都有自己的喜好,不要完全信網上評論,但我不相信有學校会請人抹黑york(講真要抹都抹kv sc)…為何只有york特別惹火同多negative comment…各家長自有自己的interpretation

回覆:confidence 的帖子

真的很感謝confidence死纏難打,, 誓不擺休既精神...
如果唔係你,, 未必咁多用家會主動分享佢地既感受,,
對我呢D將會考慮報讀此學校真的有一點幫助...
再次多謝你...

如果每間學校你都咁熟識,, 那應該是EK之福吧...請你努力吧...發揮你既長處...

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 討論內容跟主題不符,現將主題關閉。

請會員能冷靜及理性討論,切勿作出挑釁或辱罵言詞,違規者會收警告牌。

另懇請各位能善用幼稚園一覽的專屬討論區發帖查問,謝謝!

http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=482
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛
‹ 上一主題|下一主題