用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 要放棄太子芳芳既offer..
樓主: ysf
go

要放棄太子芳芳既offer..

咁快有offer剛剛星期六19/10至面試對衡道, 不過阿囡眼瞓, 咩都唔肯做, 我諗實唔得

回復 Evachau 的帖子

係架, 唔放心, 所以諗下如有offer, 睇下可以返工前湊佢返學羅

回覆:要放棄太子芳芳既offer..

你女好叻呀!  

只係大我仔一個月,我仔去interview 乜都唔識,我地 in 左 Durham road ar! 不過應該都冇行了!miss 一見到佢,就話,好細個喎,都仲未夠一歳!識行未呀?未,之後就比D玩具佢玩下,基本上只係問我地

我都住MOS, 都覺得kln tong 太遠,只因細仔無計,唯有報得既都報住先

搵到呢條thread啦, 記得版主好似話kln tong, 太子都有報, 當時太子有offer話想唔讀, 我前兩日剛收到kln tong offer啊, 諗起呢個thread, 想睇下你依家點揀? 或在家附近有其他offer, 一齊傾下啦

引用:搵到呢條thread啦,+記得版主好似話kln+tong

原帖由 happybbpig 於 13-11-21 發表
搵到呢條thread啦, 記得版主好似話kln tong, 太子都有報, 當時太子有offer話想唔讀, 我前兩日剛收到kln ton ...
暫時都仲係得太子芳芳收。。好彩之前有留位咋。我仲會in 屋企附近呀

ysf 發表於 13-11-29 14:27
暫時都仲係得太子芳芳收。。好彩之前有留位咋。我仲會in 屋企附近呀

你見到我問你啦, 以為你無上ek tim, 咁都好啦, 留位一間先, 再in下屋企附近羅, 多唔多間in啊? 我12月都要in啊, 大家加油

引用:Quote:ysf+發表於+13-11-29+14:27+暫時都仲

原帖由 happybbpig 於 13-11-29 發表
你見到我問你啦, 以為你無上ek tim, 咁都好啦, 留位一間先, 再in下屋企附近羅, 多唔多間in啊? 我12 ...
沙田英藝係waiting ..。火炭joyful就等緊信。但interview表現好差。勁喊, 冇多架喇,黎緊12月尾in york 呀。。依家睇返咁多次interview..真係方方表現最好囉

ysf 發表於 13-11-29 15:38
沙田英藝係waiting ..。火炭joyful就等緊信。但interview表現好差。勁喊, 冇多架喇,黎緊12月尾in york 呀 ...
我覺得都唔係只睇bb perform架, 聽d mama話bb 都無做指令, 都收左既, 所以都係睇彩數多d啦, 你kln tong 方方waiting? 英藝waiting或都有機會, 點都會有人唔留位既, 如你b在沙田讀都好, 無咁遠麻

回覆:happybbpig 的帖子

九龍塘方方係吾收呀。。
英藝我寫左信同打左電話去。。都係要等

引用:其實出面有D保姆車係自己搵都得架.....校車

原帖由 C蓓媽 於 13-10-21 發表
其實出面有D保姆車係自己搵都得架.....校車唔到, 你咪自己找保姆車囉. 佢地好多時都係周圍兜之後車佢地去不 ...
我想問幾時開始要搵保姆車?因為我女係超細B,黃埔有學校收咗,但原來冇校車到我嗰區,但又唔想放棄,因為超細B好難有人收架