用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 校際鋼琴比賽 - 報名
go

校際鋼琴比賽 - 報名

請問大家點樣報名?  
琴行話唔幫我女報, 叫我自己搵辦法!
United we stand, divided we fall.

why?
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

回覆:校際鋼琴比賽 - 報名

一定要會員先可代報,琴行可能唔係會員!仔女學校又係唔係?

回復 btrue 的帖子

me2, same case, check pm

先知有呢個比賽,點報名ga?

如讀小學, 可經學校報名, 好似已經DEADLINE, 幼稚園生(要5歲)要問鋼琴老師

回復 zuzu888 的帖子

對! 琴行唔係會員.  學校未問, 不過幼稚園多數唔係
United we stand, divided we fall.

回覆:btrue 的帖子

未截止,不過校方要親身到協會交報名表。

tjbb168 發表於 13-10-13 06:51
如讀小學, 可經學校報名, 好似已經DEADLINE, 幼稚園生(要5歲)要問鋼琴老師
unless specified in particular class, there is no lower age limit for joining music festival.  some kindergarten is also member of hksmsa.  

請問有冇會員可幫忙代報?  當然明白要比手續費!

問過某中心要收我$470手續費, 太貴喇!

Jasber 發表於 13-10-17 14:54

問過某中心要收我$470手續費, 太貴喇! ...
剛剛截左止啦

Jasber 發表於 13-10-17 14:54

問過某中心要收我$470手續費, 太貴喇! ...
好過去搶!