用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 how many class of PN in Victoria in all kornhill cam ...
go

how many class of PN in Victoria in all kornhill campus? [複製鏈接]

anyone know how many class of PN in Victoria in all kornhill campus? and how many spot each class? Thanks.
   1    0    0    0

引用:anyone+know+how+many+class+of+PN+in+Vict

原帖由 Mimimuel 於 13-10-05 發表
anyone know how many class of PN in Victoria in all kornhill campus? and how many spot each class? T ...
今年黎講,上康冇既,中康上下午各收22細b + 26大b,下康只有上午,收42大b。

引用:Quote:原帖由+Mimimuel+於+13-10-05+發表an

原帖由 JoyceNgYY 於 13-10-05 發表
今年黎講,上康冇既,中康上下午各收22細b + 26大b,下康只有上午,收42大b。

...
知唔知中康同下康有咩唔同? 我睇過一份幼稚園排名,雖然康怡兩間幼兒園的排位都算高,但我見校舍評分好差 (10分為滿分,只得2分)。其實校舍方面有咩問題,點解咁低分?

回覆:Jenniferleeww 的帖子

佢地有攪參觀學校;你可以上網報。
我剛參觀下康,環境唔錯

引用:Quote:原帖由+JoyceNgYY+於+13-10-05+發表

原帖由 Jenniferleeww 於 13-10-06 發表
知唔知中康同下康有咩唔同? 我睇過一份幼稚園排名,雖然康怡兩間幼兒園的排位都算高,但我見校舍評分好差 ( ...
你睇嗰份幼稚園排名,海怡校舍排成點?

其實港島區邊間維記最易入?

引用:其實港島區邊間維記最易入?

原帖由 Mimimuel 於 13-10-07 發表
其實港島區邊間維記最易入?
乜有易入架咩?我知道最難入係 Causeway Bay 同北角。

Applemaamaa 發表於 13-10-7 23:55
乜有易入架咩?我知道最難入係 Causeway Bay 同北角。
哈哈,咁相對來說無咁難入呢?
‹ 上一主題|下一主題