用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 想認識今年讀緊小一的媽媽
go

想認識今年讀緊小一的媽媽 [複製鏈接]

想認識今年讀小一的媽媽,一來可以分享小朋友讀成點,二來媽媽傾下又可以減壓,最好的是可以分享各學校的測驗同考試題目。
   0    0    0    0

引用:想認識今年讀小一的媽媽,一來可以分享小朋

原帖由 chelma 於 13-10-04 發表
想認識今年讀小一的媽媽,一來可以分享小朋友讀成點,二來媽媽傾下又可以減壓,最好的是可以分享各學校的測 ...
可以,但唔可以喺到share, 大家组個whatsapp 社群啦

回覆:chelma 的帖子

我指唔可以喺到share 考試題目

引用:想認識今年讀小一的媽媽,一來可以分享小朋

原帖由 chelma 於 13-10-04 發表
想認識今年讀小一的媽媽,一來可以分享小朋友讀成點,二來媽媽傾下又可以減壓,最好的是可以分享各學校的測 ...
我嘅仔記性差,唔專心,成日掛住玩,讀書事倍功半,但好彩我媽咪日曰同佢温,咁就tortoise都win 兔仔,由k3有默書到依家,最差果次就係尋日,攞咗99分。
讀書好唔代表interview 好,佢嘅presentation 好差,點都執唔到,所以小一interview全軍覆没。。有一間佢仲同老師話好悶

回復 sarachk 的帖子

if the academic result is good, he can 插班

引用:回復+sarachk+的帖子 if+the+academic+res

原帖由 cmir 於 13-10-05 發表
回復 sarachk 的帖子

if the academic result is good, he can 插班
我都想,假如筆試可能ok,但有interview就死緊,佢講嘢好細聲,interview 老師叫咗佢大聲d幾次都無大聲到,眼睛又無成日望住人,答問題又無清楚,人哋咪當佢唔識囉,希望筆試會好d

我都係諗住組個what's app 群組呀

回覆:chelma 的帖子

我都想吖

你pm你個電話我呀

我都想呀

Please count me, but I 'm a father. Would you mind?
‹ 上一主題|下一主題