用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保羅男女中學附屬小學 請問有無人收到St Paul Co Ed面試信?邊幾日面試? ...
樓主: akwchan
go

請問有無人收到St Paul Co Ed面試信?邊幾日面試?  

引用:學校網頁公告: 有關+2014+年度小一申請面

原帖由 Avanti 於 13-10-02 發表
學校網頁公告:

有關 2014 年度小一申請面見
12/10係最後一日!?我吾係最後一日交(尾二果日),点解最後一日見架?!有人後过我交,但4/10就見!我而家撞左圣方濟各,应該去边度好?

Cutemom0808  i prefer SFA then  發表於 13-10-3 10:20

引用:學校網頁公告: 有關+2014+年度小一申請面

原帖由 Avanti 於 13-10-02 發表
學校網頁公告:

有關 2014 年度小一申請面見
我估對了!(冇 獎

venetamama    發表於 13-10-3 02:21

引用:Quote:原帖由+Avanti+於+13-10-02+發表學校

原帖由 pino 於 13-10-02 發表
12/10係最後一日!?我吾係最後一日交(尾二果日),点解最後一日見架?!有人後过我交,但4/10就見!我而家撞 ...
沒有其他人可以幫你為你的子女選擇去那一間學校面試,因只有你懂得你子女適合那一所小學,又或是那一所小學適合你小朋友。

務實的選擇係,若然兩所小學都是你心水選擇,不分高低的話,那我建議你考慮收你子女機會較高的一間吧。

請問學校會否核對小朋友的出世紙或身份證正本? 之前申請須知話要對,但面試通知信又話唔駛? 過來人請指教, 謝謝!

回覆:請問有無人收到St Paul Co Ed面試信?邊幾日面試?

冇講要帶咪即係唔駛囉, 你驚嘅咪帶埋去。

引用:Quote:rcool+發表於+13-10-2+19:11+Today+o

原帖由 KittyMelody1 於 13-10-02 發表
我都覺得好奇怪點解INTERVIEW既時間差距咁大, 係咪IN得愈耐, 表示表現愈好呢?
i don't think so. We r non related. My son did poorly he said and didn't hv chance to see headmistress . He stayed for 1 hr 45 mins. 30 mins of which is watching tv. Over and over again. He said he spent most of his time waiting and reading. Unless he's waiting for someone in his gp to finish la.

回復 musicien 的帖子

Ha, watching over and over again???

akwchan    發表於 13-10-3 22:21

有無人知幾時會call sec in ar ?