用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港華人基督教聯會真道書院 2014-2015 8月尾2nd In Result - 收到請分享
樓主: Turtle_MRSHO
go

2014-2015 8月尾2nd In Result - 收到請分享   [複製鏈接]

好心急呀。。考完小朋友,依家考家長們的耐性,大家唯有再等等,希望等完後大家都收到好消息啦。

引用:好心急呀。。考完小朋友,依家考家長們的耐

原帖由 carolvw 於 13-10-02 發表
好心急呀。。考完小朋友,依家考家長們的耐性,大家唯有再等等,希望等完後大家都收到好消息啦。 ...
今日都未有。

回覆:shirley_pot 的帖子

Thank you for updating us

不如處理耐少少, 等25/11後先出, 大家可能會開心少少!

引用:不如處理耐少少,+等25/11後先出,+大家可能

原帖由 osim 於 13-10-03 發表
不如處理耐少少, 等25/11後先出, 大家可能會開心少少!
好提議喎

呢度有冇住觀塘或將軍澳的媽媽呢? 因有朋友話我知佢識人住觀塘的昨天收到真道結果,係waiting...
我住港島的,唔知今日會否收到呢,本來知道學校話仲處理緊時我已放鬆咗少少,但依家知道有機會呢兩日收到信個心又開始震喇。
但唔明點解有人收到信但學校又話仲處理緊,唔通佢開始分批寄出的信又未寄晒所以咁講

引用:呢度有冇住觀塘或將軍澳的媽媽呢?+因有朋友

原帖由 carolvw 於 13-10-04 發表
呢度有冇住觀塘或將軍澳的媽媽呢? 因有朋友話我知佢識人住觀塘的昨天收到真道結果,係waiting...
我住港島 ...
我住TKO未收到喎!係咪無論accept, waiting定reject都會收信?上次2nd round都係有份先收信,希望今次無論咩結果都有信收!

我fd收到信個朋友只係waiting, 都有信

information only...first slot letter have been sent out yesterday afternoon.....they will send out by different slot.....all letters for the kids who attend 2nd in aug, will send out b4 dec2013

引用:information+only...first+slot+letter+hav

原帖由 Turtle_MRSHO 於 13-10-04 發表
information only...first slot letter have been sent out yesterday afternoon.....they will send out b ...
Dec 2013 ? Why so late ? Or they only send out accept/waiting letters at the moment ?

回覆:2014-2015 8月尾2nd In Result - 收到請分享

又幾好喎,學校好似講左等於冇講咁,我一d都唔緊張,只有專心in第二間

問了學校回覆昨天終於寄了第一批信,下星期再寄第二批

回覆:2014-2015 8月尾2nd In Result - 收到請分享

剛收到信,接納為正取生

回復 sheung_wong 的帖子

Congrats! 想問幾時要註冊?

恭喜恭喜!

引用:剛收到信,接納為正取生 +

原帖由 sheung_wong 於 13-10-04 發表
剛收到信,接納為正取生
Congrats

回覆:osim 的帖子

要呢幾日,4,5,7,8/10註冊

‹ 上一主題|下一主題