用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 羽毛球恆常班
樓主: zzmama
go

羽毛球恆常班 [複製鏈接]

回復 zzmama 的帖子

請問你有冇搵到, 學校有得join, 要$150/堂. 有冇便些的呢

zzmama 發表於 13-8-28 18:38
stephanielum, 我上个礼拜尾去了九龍城街市楼上的體育館,真的有很多班在教,我问了其中一位教練,得知原來 ...

請問可否pm教練的電話

回覆:HuronBaby 的帖子

已pm你啦!

回覆:HuronBaby 的帖子

請问有否收到我给你的pm? 为何我在[收發訊息]那裡睇唔番我给你的pm? anyway, 如你收不到請告诉我,我再做一次。

tracyli 發表於 13-8-22 12:49
我都係去體育館見到小朋友係度學緊,咪去問下啦!,不過我馬鞍山區,學費又平喎。

...

沙田有嗎?

回復 stephanielum 的帖子

你可以去林士德體育館, 大窩口體育館, 北葵涌鄧肇堅體育館睇吓, 荃灣d體育館都有, 近d. 另知道力生廣場2樓有間鋪, 見到有羽毛球班.

我女女現在學緊羽毛教既教練都好認真,耐性地教小朋友, 如你有興趣, 可以PM你, 我之前試過好多過教練都要夾... 就因為呢個教練教得好, 我女女入到青苗培訓, (當然要小朋友肯學啦) . 不過呢個教練都幾嚴... @@

Jackieson 發表於 13-9-9 12:09
回復 stephanielum 的帖子

你可以去林士德體育館, 大窩口體育館, 北葵涌鄧肇堅體育館睇吓, 荃灣d體育館都 ...

Jaskieson, Thank you for info.

引用:我女女現在學緊羽毛教既教練都好認真,耐性

原帖由 Louisa88 於 13-09-09 發表
我女女現在學緊羽毛教既教練都好認真,耐性地教小朋友, 如你有興趣, 可以PM你, 我之前試過好多過教練都要夾. ...
請問是在哪區上課?

回復 tracyli 的帖子

Hello,想問2小時是幾人一組?
及可否給教練電話我嗎?

450/4堂好抵呀 ! 請香港區北角,有無架? 請介紹給我!

引用:Quote:原帖由+zzmama+於+13-08-22+發表trac

原帖由 tracyli 於 13-08-22 發表
240/4堂,2hr,係唔係好平先,但一啲都教得唔hea 喎,基本步法、正確揸球拍、開球都有齊。

...
將軍澳有無?

我朋友個小朋友o岩o岩o係鑽石山學過, 不過佢唔只一區, 有幾區(鑽石山、沙田、灣仔、尖沙咀). 我見個小朋友都打得有板有眼,聽講個教練幾勁,係前港隊青年軍。不過o果度就 $180/堂 (每堂2個鐘),比例一般都係1對8,可以一試。

有興趣不妨o係facebook 搵 alpha & beta sports club 睇睇d 資料
‹ 上一主題|下一主題