用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 使用意見 點解?
go

點解? [複製鏈接]

多事想知道!
點解一向持平的資深會員 Annie123 被刪戶?

教育講場一新會員被封,點解佢開題的討論都全部刪除唔見哂?
   0    0    0    0

王國長老

引用:多事想知道!點解一向持平的資深會員+Annie

原帖由 囝囝爸 於 13-08-02 發表
多事想知道!
點解一向持平的資深會員 Annie123 被刪戶?
囝囝爸,係Annie請求我封佢戶口,應該係有人令佢唔開心,我請佢三思後,最後幫佢封左個戶口。

edea 發表於 13-8-2 15:54
囝囝爸,係Annie請求我封佢戶口,應該係有人令佢唔開心,我請佢三思後,最後幫佢封左個戶口。

...
多謝 edea 回覆。
惋惜! 希望心情平服後,網上再見。

太好了,囝囝爸問了一個我連日來想問而無問的問題。真希望能在 EK 再見 Annie123!

引用:Quote:原帖由+囝囝爸+於+13-08-02+發表多事

原帖由 edea 於 13-08-02 發表

...
原來如此

她做得對,保護自己及孩子!

可能大家都要小心,同時backup 一些真正有用的post and blog , 方便 delete account.
God grant me the serenity
to accept the things I cannot change;
courage to change the things I can;
and wisdom to know the difference.
‹ 上一主題|下一主題