用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

叩門問題 [複製鏈接]

請問想叩油天係咪要自行同甲組都要揀先會考慮、thx

5    0    0    0

回覆:叩門問題

打錯字,係甲部唔係甲組,many thx

今年唔係
明年或以後嘅唔知
但舊油天很重視德育,所以,在幼稚園嘅校內評估很重要
不過,今年換新校長,以後嘅嘢又好難講
九月去聽學校簡介會吧,會有了解

我今年係自行入左另一間,再叩門入的

回覆:babywoman 的帖子

Thx babywoman

引用:我今年係自行入左另一間,再叩門入的

原帖由 babywoman 於 13-07-29 發表
我今年係自行入左另一間,再叩門入的
請問,你是0-0-0 入的嗎?
扣門時會見這些小孩嗎?
你小朋友讀邊間幼稚園,是否很多證書?
多多指教!

回復 Irismammy 的帖子

是0-0-0 ,但我六月一日之前就遞申請表,面試時我亦講我是穩中求勝,但誠意十足

讀德信幼稚園---  不是名幼,但相信讀過嘅家長或同學仔,是極少後悔的,老師真係好有愛心(賣一賣廣告),但如果想課程程度深嘅,就唔係好適合喇

只有校內品行獎,冇其它證書.校內成績一直保持優良

來到呢一刻,只能講係好好彩.考過的都知道油天的問題不難,亦唔似係要超班學生,只要學生有童真加點創意,看個樣又易教導,再加一點合眼緣,咁就有機會架喇

回復 babywoman 的帖子

六月一日之前就遞申請表, 請問申請表當時係邊度拎到? 要親自去排隊拎定一或網上DOWNLOAD?
因我有疑問就係一般學校係要統一成績出左之後先會放叩門資料上網的.
所以我唔係好明白點樣可以係6月1日前遞申請表? 請指教, 因我要因來年準備了

回復 bobobetty 的帖子

兩間油天都係六月一日之前,好似係27,28號左右,反正是五月最后一個星期就可以上網download或者親自到學校取申請表

請問有無人自行同統一都無選, 跨區叩門成功?

請問是否要交Portfolio?
‹ 上一主題|下一主題