用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 大一游泳中心"學游水" 好差
go

大一游泳中心"學游水" 好差 [複製鏈接]

有沒人有好些的泳會介紹?
在 大一游泳中心的學游水, 教練都無心教, 同公司反應就一路拖你, 沒有實際跟進, 小朋友好像只去玩水, 都不是游水, 咩都學不到,  好失望!

0    0    1    0

泳天OK~ (我沒有收佣)

回覆:apr2012 的帖子

泳天很hea

回覆:大一游泳中心"學游水" 好差

迪泳  幾好

thenewipad 發表於 13-7-27 12:55
迪泳  幾好

回復 cicitsai 的帖子

where swimming poor?

cicitsai 發表於 13-7-26 13:24
有沒人有好些的泳會介紹?
在 大一游泳中心的學游水, 教練都無心教, 同公司反應就一路拖你, 沒有實際跟進,  ...
我囝囝那間都係網友介紹,原來劍魚會又係教囝囝學校的泳隊,
好彩呢位楊Sir教開初學班,循循善誘我個焦慮囝囝,幾專業細心,
今日無用浮板游大池,希望佢克服顧慮,熟練技術,已好滿足。
每日都有好多膠,你我分類要回收
晚上少開冷氣,自幼成習慣身體好
重用,回收,減碳,應買先買不浪費
救救地球,盡量環保,為下一代,身教言教

clching117 發表於 13-7-27 21:05
回復 cicitsai 的帖子

where swimming poor?
那間劍魚會喺觀塘泳池同將軍澳泳池都有班,
而我囝囝跟楊Sir今日第4堂,推介!
尤其初學及初級班。
每日都有好多膠,你我分類要回收
晚上少開冷氣,自幼成習慣身體好
重用,回收,減碳,應買先買不浪費
救救地球,盡量環保,為下一代,身教言教

泳天

佢個灣仔區金髮教練教游水上半身唔濕.教頭落水用囗講"落水啦唔好扮嘢"跟住不停用水"bu"我仔塊面,我仔不停喊同caugh,佢似殺人,我想碌影,我仔差d死!!!我叫住佢,你叫5歲小朋友個頭落水可唔可以數123叫佢吸口氣先,嚇死我個仔,我重比哂$
千其唔好去!!!

引用:佢個灣仔區金髮教練教游水上半身唔濕.教頭

原帖由 Janicechong 於 13-08-08 發表
佢個灣仔區金髮教練教游水上半身唔濕.教頭落水用囗講"落水啦唔好扮嘢"跟住不停用水"bu"我仔塊面,我仔不停喊 ...
佢重話第2堂佢個重未敢落水

我個仔舊年學大一 (顯田),亞sir 算ok,但始終係公眾池,浪費好多時間捉鴨仔,同埋雷暴又取消左兩堂,今年轉左泳天 (啟新) 室內池,泳會自己用, set 定某個位比某個程度用,教練唔使浪費時間捉鴨仔,D亞sir 算交到功課,一個池六七個教練睇實D小朋友,又唔怕天氣差取消堂,你話教得小朋友好唔好我唔敢答

引用:有沒人有好些的泳會介紹?在+大一游泳中心的

‹ 上一主題|下一主題