用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 doris chiu 崔x旋ballet sch
go

doris chiu 崔x旋ballet sch

Is it good? 今日經過呢間ballet sch, 好fancy好吸引,但外表好似SDM令我卻步

回覆:chanti 的帖子

我個女剛剛上緊暑期班!

回覆:kyowong 的帖子

好吾好?你會比小孩繼續學吧?

你係唔係講九龍灣果間?
我女係果度跳緊... 跳左. 9 個月..

回覆:chanti 的帖子

未知,睇下到時學成點同時間就唔就到

回覆:doris chiu 崔x旋ballet sch

阿女兩歲幾時學過,上咗兩堂就話有表演,要買飛買衫,要成八百幾,我覺得唔值,所以冇參加表演,點知就之後d堂可能佢冇份表演,所以成堂冇人理佢,佢去洗手間就miss幫佢剝晒,佢剝光豬係厠所走黎走去,miss完全唔理

Jane1983  離晒譜wor  發表於 14-6-8 22:08

引用:阿女兩歲幾時學過,上咗兩堂就話有表演,要

原帖由 ^曾小姐^ 於 13-07-23 發表
阿女兩歲幾時學過,上咗兩堂就話有表演,要買飛買衫,要成八百幾,我覺得唔值,所以冇參加表演,點知就之後 ...
咁慘咁你之後轉去第二間?我覺得jean wong pro d, 但我會比小孩兩間都試下先

引用:Quote:原帖由+^曾小姐^+於+13-07-23+發表阿

原帖由 chanti 於 13-07-24 發表
咁慘咁你之後轉去第二間?我覺得jean wong pro d, 但我會比小孩兩間都試下先

...
仲要交咗兩個月,焗住上埋去,之後阿女唔肯再學

回覆:doris chiu 崔x旋ballet sch

我囡一歲半,報左暑期親子playgroup班一共六堂,而家番左三堂,堂堂都喊,一堂比一堂喊得勁,我之前同佢上過好多不同的playgroup, 長期上緊kindermusik, 短期的久不久團購果d二至四堂不等的playgroup, 都未試過喊得咁慘,我唔知咩原因,剛剛呢堂喪喊到完全上唔到堂,唔知係舞蹈室環境(其他playgroup通常環境都colorful又有玩具玩,但芭蕾舞playgroup無,只係普通舞蹈室)有關,定係課程編排悶悶地!本來諗住同阿囡一路上落去,玩到佢夠年齡升班自己獨立上堂,不過而家睇情況要斬欖... 好彩暑期班包埋舞裙和鞋果d都不超過一千蚊,如果唔係真係肉痛死。
可能歲半真係太細,我同佢上youtube睇人上芭蕾舞堂的片佢睇得勁開心,仲自己跟住turn around, 跟住郁身郁世,點知去到學校就喊!

回覆 ^曾小姐^ 的帖子

Are you talking SDM ?

回覆:^曾小姐^ 的帖子

剝光豬去來走去都得

sauwaileung 發表於 14-6-8 21:11
回覆 ^曾小姐^ 的帖子

Are you talking SDM ?
唔係,係doris chiu 崔x旋ballet sch

引用:Quote:sauwaileung+發表於+14-6-8+21:11+回