用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 我訂LABEL 俾人BLACKLIST左
go

我訂LABEL 俾人BLACKLIST左 [複製鏈接]

我想訂LABELBEE 既LABEL, 打算亞囡開學用, 亞囡一REGISTER左學校, 我就好早落左ORDER, 但之後無為意EMAIL, 結果被CANCEL左ORDER, 之後記得再落多次ORDER, 又係如是, 自己完全唔急CHECK EMAIL 又唔覺有REPLY. 最近, 就快開學, 再"的"起心肝再落ORDER, 無回應, 打電話去問, 原來唔做我生意, 可能以為我玩佢地掛啦,

原來佢地如果唔盡快過錢, 佢地就唔會再做個客既生意架喇. 我打電話去問, 我被人質問我點解4月唔覆EMAIL, 我話我係慢, 跟住再俾人質問我點解我笫一個ORDER 同第二個ORDER 唔同, 一個係印嘜, 一個係織嘜.  其實我都係是但ORDER, 無特別考慮到, 只係想印到落衫就OK (我講真, 我熨到落衫就算, 我關心用邊個公仔靚多D). 跟住佢冷笑一聲, 分明就當我玩野, 好似我不停落ORDER阻佢時間咁. 但如果我係玩野, 我唔會俾真既電話號碼你地公司, 又唔會打電話去問我張ORDER去左邊啦. 我問佢係唔係唔做我生意, 佢就叫我搵第二間喇.

我想講, OFFER得網上落單, 就要預左有人會落錯, 或者會慢REPLY EMAIL, 因為你個EMAIL可能去左個客個JUNK BOX度.  電話都無打過就話CANCEL 左我之前既單, 再落多次ORDER 就BLACKLIST個客.  無人叫你地咁快CANCEL張ORDER, CANCEL左我就要再落過ORDER架啦.  個客打電話黎問, 明顯有心幫襯, 但佢就不停問我點解唔覆佢EMAIL, 又點解4月無過錢, 不停點解點解 ..... 有咩點解, 因為我唔急住要貨, 日日要湊仔無時間覆就係咁簡單.

2    0    0    0

回覆:我訂LABEL 俾人BLACKLIST左

咁樣好難唔blacklist喎~

mrsmacaroon 發表於 13-7-9 23:15
咁樣好難唔blacklist喎~
YES.....
樓主, 不如試下上淘寶啦, 落完ORDER即用信用卡比錢, 唔洗怕唔記得~
可以有繁體字架~ D公仔都OK~ 我都買左3張貼紙(每張好似有40個度, 5蚊一張), 同埋3張熨嘜
小小映像誌
老公, 你快樂所以我快樂~~ 好愛你哦~~ :oops:  
張家大少奶的美食日記

係啦, 要等個EMAIL 又可能去左JUNK BOX 度, 好易無左件事. 後尾我去左JOINLABEL呀, 佢即時用PAYPAL, 方便好多.  

跟住又搵到間有迪迪尼公仔, $35 有50個, 都好底.

小寶貝兒 發表於 13-7-10 00:00
YES.....
樓主, 不如試下上淘寶啦, 落完ORDER即用信用卡比錢, 唔洗怕唔記得~
可以有繁體字架~ D公仔都OK~  ...

原來淘寶都有.  

其實有時行開街都見到, 即時訂, 俾埋錢, 都好方便.

回覆:bdalau 的帖子

邊間有迪迪尼公仔?謝!

Join label 都有,個 sales 仲打電話比我 follow up, confirm order

想问下,見join label 个網有分“名字織嘜“,名字熨貼“同名字印嘜(絲質)。全部都係iron落件衫,咁应該買边种label ?
Thx!!

回覆:bdalau 的帖子

我都想知边间有迪迪尼公仔?
同埋,应該要買边幾隻燙印for 番学用呢?many thx!!

織嘜應該係要用針線聯

引用:想问下,見join+label+个網有分“名字織嘜

原帖由 vanvan1999 於 13-07-11 發表
想问下,見join label 个網有分“名字織嘜“,名字熨貼“同名字印嘜(絲質)。全部都係iron落件衫,咁应該買 ...
名字印嘜,我揀一半熱溶膠,一半針線,成日洗既,我會用針線,無咁易甩

回覆:DevilPig 的帖子

Thx

除左Join label, 有冇其他選擇THANKS

發生咁嘅事,仲大仲大條道理?家長你最好反省下。如真心想訂就同人道歉。

好明顯係樓主自己疏忽,點解仲可以大條道理怪責別人?錢又未俾,又唔confirm order, 一次又係咁,兩次又係咁, 正常都唔做你生意啦!

‹ 上一主題|下一主題