用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 kowloon tong樂基係咪收好少k1?
go

kowloon tong樂基係咪收好少k1? [複製鏈接]

2    0    0    0

回覆:kowloon tong樂基係咪收好少k1?

我自己無報、無留意,但在小朋友的Playgroup有一個小朋友2010年12月出世,在上月收到call可讀K1,所以唔係無機會。

回覆:happy.rita 的帖子

醒目開學勳章

往年聽過K1多N一班,不過唔知係咪年年一樣

我去面試過,只用pth,且10組家長有5對是強國人

我女讀左兩年唔覺有強國同學。有兩個mix,有韓國人,有一個台灣家長,其它既我只見過本地家長。面試可以揀唔用pth。k1有多一班,亦有人會轉龍校。難唔難入好難講,不過如果有誠意加上喜歡呢間學校相信interview時老師是看得出的。假如interview時已一副不滿意的樣子,或多或少會影響interview表現。有留意收生資格會見到2010年12月出世係屬於”k1”範圍,並唔係特殊情況。

回覆:kowloon tong樂基係咪收好少k1?

你選國際班先用普通話。我唔見有強國人,但有又如何呢?

KLN Tong 有戶外playground 嗎 ? thx

有冇讀緊九龍塘樂基k1的媽媽share 課程深淺? 多唔多強國人? 老師有冇愛心?
‹ 上一主題|下一主題