用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 深水埗區 - 2014年N班交流區!
go

深水埗區 - 2014年N班交流區!

2012年2月出世, 報2014年N班, 係深水埗區, 大家有乜意見 ?

回覆:深水埗區 - 2014年N班交流區!

報到〜 4月b~ 諗住報寶血, 其他無頭緒

3 月B, 打算讀雅各,

我2月b諗住讀迦南

我都是2月B, 想報好多學校, 你地會報九龍塘區嗎?

我9月細B, 好多都唔收, 唔知點好, 知唔知邊間收細B

my son also small B..end of sept...
Also looking for PN in KLN Tong, any suggestion?
Does anyone if YORK kindergarten is good?

target4 發表於 13-7-11 11:09
我都是2月B, 想報好多學校, 你地會報九龍塘區嗎?
仲諗緊呀,就算報九龍塘區讀最多都係報迦南

alnonkie623 發表於 13-7-9 14:30
3 月B, 打算讀雅各,
雅各我都有興趣喎, 知唔知好唔好呀?

heidiyao 發表於 13-7-11 13:38
我9月細B, 好多都唔收, 唔知點好, 知唔知邊間收細B
Sorry .....我都唔知呀

星月童話 發表於 13-7-11 17:17
my son also small B..end of sept...
Also looking for PN in KLN Tong, any suggestion?
Does anyone if  ...
Sorry can't give you any suggestion, because we are also seeking for more information.