用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 明道VS聖安德肋
go

明道VS聖安德肋 [複製鏈接]

呢兩間都收咗女女,但是明道先通知,同埋我鍾意明道多點,所以聖安一打來我婉拒咗,但頭先同朋友講開,佢話我傻,天主教會好D
各位給下意見,好怕自已選錯,紧張心情呢两天先平覆,依家又紧張了

0    0    0    0

醒目開學勳章

回覆:明道VS聖安德肋

聖安德肋你唔係放左位喇咩?

引用:聖安德肋你唔係放左位喇咩? +

原帖由 yukiyck 於 13-07-04 發表
聖安德肋你唔係放左位喇咩?
係呀,就係已成事實,本来明道收咗我好開心,但是剛朋友話天主教學校會好D,所以有D擔心自己選錯,先問下
不過算啦,都係無謂自寻煩恼了

claytonhoho  近日最多人放位是田家同聖安呀!  發表於 13-7-4 22:45
claytonhoho  你可以再打去聖安, 可能人地仲肯收你呢  發表於 13-7-4 22:43

奇怪, 聖安好早 收叩門生, 咁遲先聯絡你, 你應該不是他們正取生? 人地放棄比個位你, 咁遲先CALL你, 你反而覺得係可能選錯明道, 好奇怪! 相反, 明道, 黃永剛CALL收生名單2天, 是否聖安的正取生去左黃永樹同明道, 你先有人CALL你. 你當然是自尋煩惱....   

回覆:claytonhoho 的帖子

哈哈,你講得無錯,我知一定係後備的,明道7月2日一早收到一定係正取,一棒打醒我,應該係朋友唔清楚呢區清況先咁講,安樂晒,謝謝

回覆:明道VS聖安德肋

放心,你無揀錯,天主教就係好咁景林果間呢?聖係即in即日收,呢幾日出出入入多可能係太多學校呢幾日先通知人,果啲人可能唔一定入將軍澳區學校同可能有啲去直資私校

引用:放心,你無揀錯,天主教就係好咁景林果間呢

原帖由 sammiyy 於 13-07-04 發表
放心,你無揀錯,天主教就係好咁景林果間呢?聖係即in即日收,呢幾日出出入入多可能係太多學校呢幾日先通知 ...
謝謝!可能是關心則亂

‹ 上一主題|下一主題