用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中華基督教會基慧小學 29/6小一新生家長會
go

29/6小一新生家長會 [複製鏈接]

大家好……好險地叩門成功!
明天家長會會出席的家長出席後可否講講內容,因為小女幼稚園明早要去食畢業聚餐,如果小朋友冇得去會超級失望的……
希望有心的家長睇到帖後可幫忙,萬分感激

0    0    0    0

醒目開學勳章 王國長老

聽日唔止係簡介會, 仲有好多資料要填, 好似校車、訂飯、買書、買校服喎.

http://www.kws.edu.hk/www/00fron ... 1day%2029062013.pdf
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

回覆:miriam 的帖子

上校網有訂書訂飯資料,我明天會出席,再pm你。不如致電學校問可否補訂啦!

醒目開學勳章 王國長老

引用:上校網有訂書訂飯資料,我明天會出席,再pm

原帖由 teresayc 於 13-06-29 發表
上校網有訂書訂飯資料,我明天會出席,再pm你。不如致電學校問可否補訂啦!

...
有一大疊野會派畀家長填

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

回覆:doubleling 的帖子

係ar,我都係好險地叩門回來的家長……又係明天去幼園畢業聚餐的…………

回覆:kayan_428 的帖子

小一新生有好多通告同資料要交,最好盡快去校務處攞,仲要响七月十三日前交回,大家自己預時間喇!

回覆:kayan_428 的帖子

荃浸同學仔?

回覆:teresayc 的帖子

今日托了家姐幫我拎……買左最緊要嘅書啦其他今個星期攪掂埋

回覆:29/6小一新生家長會

當日的投影片檔案已經上載至學校網站。

回覆:29/6小一新生家長會

8/28有小一新生家長會(二)- 課程簡介

‹ 上一主題|下一主題