用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 明慧國際幼稚園(太子分校) 太子明慧2013-2014 PN 揮手區
樓主: lovebobo318
go

太子明慧2013-2014 PN 揮手區

回覆:太子明慧2013-2014 PN 揮手區

我仔由迦南𨍭黎明慧,十月一號見

FB GROUP , 2013-2014 太子明慧 PN

請問你地舊年interview時是怎樣的?我囝囝今個月中會去in n班,1204-2015的!

請問有冇fb group?

想問下你地小朋友讀太子明慧讀成 點?開心嗎, 我幫小朋友報左14-15年,好想知用家既意見,唔該哂

引用:想問下你地小朋友讀太子明慧讀成+點?開心

原帖由 AMBER0322 於 13-11-17 發表
想問下你地小朋友讀太子明慧讀成 點?開心嗎, 我幫小朋友報左14-15年,好想知用家既意見,唔該哂

...
開心,返左個零月已經話鍾意返學,又學識好多英文歌,同聽得明好多英文

回覆:belgiumchoco 的帖子

Thanks for yr sharing
  我想問學費連雜費大約每月幾$?其實我問過學校話around 5k per month
但Forum好多家長又話明慧多雜費,成7-8k
我好想知,因為bb本身有offer 如果明慧收會讀明慧,但7-8k per month 好似太掠水

引用:Thanks+for+yr+sharing ++我想問學費連雜費

原帖由 AMBER0322 於 13-11-19 發表
Thanks for yr sharing
  我想問學費連雜費大約每月幾$?其實我問過學校話around 5k per month
但Forum好多 ...
唔好聽路人甲乙丙既消息。
學費4200
半年雜費2000幾,已包茶點
書(唔記得左)
校服,夏季4套,1000幾,冬季4套連校褸2300

回覆:belgiumchoco 的帖子

Tks yr sharing 希望可以入到啦

搵唔到fb,可否add我?

揮手

回覆 Mangor2011 的帖子

hi 我囝都是11月返學.   是10月尾細b.

我仔仔12月細B, 2014年1月返N班(PM),大家多多指教!!

搵唔到fb,可否add我?[email protected]

引用:我仔仔12月細B,+2014年1月返N班(PM),大

原帖由 siuchi_1128 於 13-12-03 發表
我仔仔12月細B, 2014年1月返N班(PM),大家多多指教!!
我女都係12月細b呀!又係下午班,唔知會唔會係同班同學呢

回覆:terterarashi 的帖子

我仔仔IPJ班呀!

Hello, 我個囡囡會黎緊二月插班, 我想問

(1)班主任係NET+LOCAL?
(2)上堂語言 - 英普粵幾多分鐘?
(3)日文堂 - 一星期幾多堂幾多分鐘?
(4)係咪有教PHONICS?
(5)開學到而家教左D乜?
(6)頭飾有無規定?

回覆:siuchi_1128 的帖子

學校收左囝囝,請問pn係唔係直升k1? Thanks!

回覆:sunnymama2 的帖子

是直升的