用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問有冇收到 ST PAUL waiting list call?
go

請問有冇收到 ST PAUL waiting list call? [複製鏈接]

應該上個星期六收在大訂!
   1    0    0    0

I want to know also.......

Sister said full already!

引用:Sister+said+full+already!

原帖由 lymchau 於 13-06-24 發表
Sister said full already!
冇行啦!

回覆:請問有冇收到 ST PAUL waiting list call?

校方會同被call waiting 的家長說要保持低調,所以即使有人後補入左都唔會喺度話你知。

回覆:amy_hippo 的帖子

不過老實講,我識幾個有spk offer 嘅都選擇讀佢,有個有齊培正,德望,聖心, st cat等都決定揀佢。而佢仲話之前去果個briefing,數入座率都應該有90個(am/pm各90個位,係份開做briefing,只可一位家長出席),即係佢am班應該無乜人唔讀嘞!我friend講間學校仲巴閉到由始至終都唔收660嘅註冊費,只係交咗5xx嘅書薄費同autopay form,係8月先扣數。咁表示校方對學生show up好有信心。當然每間學校都有人唔讀,但機會都好低,坦白講我自己都死咗條心嘞!

‹ 上一主題|下一主題