用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 分享下今日係將軍澳見到既事
樓主: bechuchu
go

分享下今日係將軍澳見到既事 [複製鏈接]

請樓主自重,未經證實既野就唔好亂講....

連名都未攪清楚,就話人地學校呢樣果樣,之後就"唔好意思寫錯左,因為我都唔知間中學叫咩名",根本唔係一個對自己言論負責任既人

我唔係對樓主所講既小學或中學有興趣,不過一個亂講說話、不負責任既人點身教小朋友?!

樓主自己睇下下面條鏈結

http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2601565&extra=page%3D1
兒童是世界上最快樂o既人兒,兒童是多可愛~~

好心查清楚先學人出帖啦!小學時都有教:胡言亂語,一句不可出口呀!唔記得就問番D小學生啦!
萬軍之耶和華說、不是倚靠勢力、不是倚靠才能、乃是倚靠我的靈、方能成事。(撒迦利亞書 4:6)

引用:+本帖最後由+maxtimma+於+13-6-23+02:22+編

原帖由 maxtimma 於 13-06-23 發表

請樓主自重,未經證實既野就唔好亂講....
同意,咁講真係好唔負責任!

羅氏真係好慘...

引用:咁又係既,so+sorry+.+但我出發點真係唔係

原帖由 bechuchu 於 13-06-21 發表
咁又係既,so sorry . 但我出發點真係唔係咁
咁仲唔改番第一帖。

唔好意見接受,行動照舊。快d手啦!

God grant me the serenity
to accept the things I cannot change;
courage to change the things I can;
and wisdom to know the difference.

引用:Quote:siutingto+發表於+13-6-21+23:35+係

原帖由 cellon 於 13-06-21 發表
真意外!以往印象不錯,想不到今天會這樣!
睇到我都嚇一嚇,原來樓主話未搞清楚係咪羅氏。

樓主,雖然唔係LHT/羅的家長,但我都希望改返第一個post!

如果樓主唔改,不如建議版主關帖,反正樓主有d 信息與事實不符。

引用:如果樓主唔改,不如建議版主關帖,反正樓主

原帖由 yuenkw 於 13-06-23 發表
如果樓主唔改,不如建議版主關帖,反正樓主有d 信息與事實不符。
百份百同意

回覆:SCHAU 的帖子

真係sorry大家,我都想冊除此帖,但我新來的唔識點做,請版主看到給我冊除吧,謝謝!我真的沒有心說羅x,只因為我新搬來將軍澳,同學仔媽媽同我講那些中學生是羅x,所以信錯了,真唔好意思

醒目開學勳章 王國長老

引用:真係sorry大家,我都想冊除此帖,但我新來

原帖由 bechuchu 於 13-06-23 發表
真係sorry大家,我都想冊除此帖,但我新來的唔識點做,請版主看到給我冊除吧,謝謝!我真的沒有心說羅x,只 ...
咁我關啦。樓主下次先留意多d再發言,就吾駛攪到大家吾開心啦。大家都放樓主一馬好嗎?

‹ 上一主題|下一主題