用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 有無天主教領島學校現任家長?
go

有無天主教領島學校現任家長? [複製鏈接]

有無天主教領島學校現任家長?  
好想聽你們一手意見,究竟這校怎樣? 近年新校長新改革,校鍳是以前油天的⋯
而且而家行小班,課室硬件等都Upgrade了,,我不想人云亦云未認真了解就決定去私校或期望其他都是幾十揀一的超爭嘣頭的印門位。。。

cynthiachm  好同意你的講法,我都好想知  發表於 13-6-20 22:54
   0    0    0    0

這亦是我好想知的問題,希望現任家長幫忙

我都想知!

回覆:有無天主教領島學校現任家長?

所以我一直好驚,猜想領島家長都不上網?不用腦?還只是不上BK?

謝謝各位!上週五下午去了領島門口,因為遲了少少所以只catch到一個家長,佢都只係小一家長,佢亦有玩家教會,佢話這裡程度確實不是太深,如果是想要好深,好谷學術的,這校可能不是那杯茶。課本和附近的陳瑞祺是一樣(因為是同一教區),不過教起來這裡會教得比陳那邊淺些少。學校課外活動等都有很多,連小一都有得玩童軍等制服團體。(一般學校只有三四年班以上才有)
再有其他消息再同大家分享。

引用:謝謝各位!上週五下午去了領島門口,因為遲

原帖由 darliechloebbk 於 13-06-24 發表
謝謝各位!上週五下午去了領島門口,因為遲了少少所以只catch到一個家長,佢都只係小一家長,佢亦有玩家教會 ...
Thx for your sharing

回復 darliechloebbk 的帖子

多謝你的分享,我都預咗讀呢間了。

引用:回復+darliechloebbk+的帖子 多謝你的分享

原帖由 Happylily2012 於 13-06-25 發表
回復 darliechloebbk 的帖子

多謝你的分享,我都預咗讀呢間了。
Me 2.

‹ 上一主題|下一主題