用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 而家再去搵k1插班有可能嗎?
go

而家再去搵k1插班有可能嗎? [複製鏈接]

小朋友係細b, 今年好多間都係waiting,但係暫時都仲未收到call waiting,諗住去屋企留下搵間讀住先,下年再考!
這樣有可能嗎?有冇人試過考做插班生?

0    0    0    0

回覆:而家再去搵k1插班有可能嗎?

你住邊區?有啲新開幼稚園有機會仲有位㗎

你報左D名幼??

九龍城何文田 有聖馬可堂白普理幼稚園 仲有收生WOR

回覆:而家再去搵k1插班有可能嗎

可能我報嘅都係出名學校,而亞女又係細b,所以錯哂!
我想問下係咪應該續間幼稚園打去問仲收唔收生? 但之前又無報過突然打去問會唔會不受理?thx!

回覆:好有問題 的帖子

吳怕啦,如果你報白普理跟我仔做同學啦。 http://stmarkschurch.edu.hk/Kindergarten/index.html

引用:可能我報嘅都係出名學校,而亞女又係細b,

原帖由 好有問題 於 13-06-19 發表
我想問下係咪應該續間幼稚園打去問仲收唔收生? 但之前 ...
我會先打有waiting,跟住打報左但reject既。冇報果d最後先try。
坦白講,如果我係校長,我都會問你之前仲咩唔交報名表,好似冇乜誠意咁。

引用:可能我報嘅都係出名學校,而亞女又係細b,

原帖由 好有問題 於 13-06-19 發表
我想問下係咪應該續間幼稚園打去問仲收唔收生? 但之前 ...
我會先打有waiting,跟住打報左但reject既。冇報果d最後先try。
坦白講,如果我係校長,我都會問你之前仲咩唔交報名表,好似冇乜誠意咁。

回覆:yenyenBB 的帖子

我都係咁諗,如果之前伙8報過,如果佢問我點解我都唔知點答好,但之前waiting and reject 果d我相信大把人都同我一樣waiting緊,例如蘇浙、劍鳴, 唉

‹ 上一主題|下一主題