用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 培僑書院 請問培僑小二插班的有沒有人收到電話面見?急!急! ...
樓主: henry2006
go

請問培僑小二插班的有沒有人收到電話面見?急!急! [複製鏈接]

插二年班,七月五日自己網上睇結果。interview用英普,普通話問答先,跟住英文。有睇中英文圖書,跟住讀出來。

醒目開學勳章

引用:插二年班,七月五日自己網上睇結果。interv

原帖由 monica69 於 13-06-29 發表
插二年班,七月五日自己網上睇結果。interview用英普,普通話問答先,跟住英文。有睇中英文圖書,跟住讀出 ...
有冇人插五年班收到通知面試

回復 benben23 的帖子

我地上星期五等面試時,隔離坐係度等係兩個插五年班的小朋友,學校應該同一日in唔同年級的小朋友

醒目開學勳章

引用:回復+benben23+的帖子 我地上星期五等面試

原帖由 monica69 於 13-07-02 發表

我地上星期五等面試時,隔離坐係度等係兩個插五年班的小朋友,學校應該同一日in唔同 ...
你in 幾點呀?

唔知喎,問小朋友又講d唔講d,唯有星期五網上睇結果

回復 monica69 的帖子

Hi Monica,
Did you receive the P2 seat offer finally?

小三今年一個也沒有收嗎?有人講今年小三一個位都沒有。

想問小二插班情況, 有人成功? 我想出年插班小二, 謝謝
dadabbma

小朋友開學升小二, 全班32人冇人走, 直升上G2.  聽聞其他班都冇咩人走?  應該插小二冇咩quota???

回覆:applelove 的帖子

我地班有一位插班生!宜家共32人/班!

引用:我地班有一位插班生!宜家共32人/班! +

原帖由 JadeW 於 13-09-04 發表
我地班有一位插班生!宜家共32人/班!
我大細囡嗰班都各有一個

‹ 上一主題|下一主題