用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局陸慶濤小學 2013-14年LHT小一家長入來傾下計
go

2013-14年LHT小一家長入來傾下計

好開心可以加入LHT, 希望可以同大家認識下傾下計.

回覆:2013-14年LHT小一家長入來傾下計

Hi!

Hello, nice to meet you all

回覆:ckawing2 的帖子

Hi, nice to meet you

Hi, present.

Hi, 到

回覆:ckawing2 的帖子

到!傾乜?😊

Hello,多多指教

你哋有魚收到信,29/6 4pm要返學校做第二次評估同聽講坐呀?

我都收到信,評估登記時間係4:10pm。

大家有冇upload 小朋友的相去eclass呀?
我已upload,仲見到其他同學的相。小兒見到P1的同學,好開心呀!期待上小一預備班

我未收到,請問你地幾時收到?我搬左屋,有通知學校,不過唔知有冇update

引用:我未收到,請問你地幾時收到?我搬左屋,有

原帖由 小肥鴨 於 13-06-20 發表
我未收到,請問你地幾時收到?我搬左屋,有通知學校,不過唔知有冇update
昨天

Hi! 報到報到!  大家好!多多指教。

我們還未收到評估通知信呢!不過昨晚太趕忙沒有去看信箱...
(哈哈哈...遙距操作check了信箱,收到了!!!!  下午4時10分到校報到...)

我們也上載了小兒照片到e-class了。小兒也對e-class很感興趣。
期待29/6取書單訂校服資料啦。
Music is my Life, my Love, my Everything,

大家好, 多多指教, 想問下大家會係學校訂飯嗎?如果校車29號要報埋及比錢, 可以早1,2日問下所屬校車公司時間及價錢(我剛問了)。

我都upload咗呀仔張相呀!
飯會學校掟,而家好想知校服係點樣。
你哋小朋友駛唔駛學樂器呀,我個仔要學小提琴,而家諗緊會唔會暑假學住先

校車公司負責人好好人, 解釋好詳盡, 比起幼稚園校車負責人態度,(問多句都俾人鬧)連上落車時間都提供埋,不過番學時間真係好早

請問大家會否考慮在Fb開群組?  
上年小一的一班師兄師姐好齊心有開群組的。
Music is my Life, my Love, my Everything,

好呀!

開咗group啦,歡迎加入!
http://m.facebook.com/#!/groups/127517420790166?ref=bookmark&__user=663825858

viv-viv  勁!真快手! join 了,等你approve!   發表於 13-6-20 18:09

我登入唔到