用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 使用意見 為何有錯??????
go

為何有錯?????? [複製鏈接]

首先我要俾其他人,準備入讀依所不負責既學府,有何錯? 版主你既然做鎖帖子動作.
http://www.edu-kingdom.com/forum ... &extra=page%3D1
   0    0    0    0

既然受害人的家長都無再回复,我覺得身為局外人的我們都應該適時的俾事件平息。
固然我地都明白你是好意。

(不喜勿插)

路過..
容我講句說話..

其實有D野唔駛太刻意&不斷去做&說
講得太多有時唔單止達唔到目的反而會有反效果
"適可而止"就好

我相信好多EK MAMA們都同情SIMB既不幸..有D野在心中..
樓主唔駛不斷講不斷攻擊呢間學校
你咁做其實未必幫到SIMB...可能會令人對樓主你覺得厭惡(同你講聲SORRY先)

同樣地..另一帖不斷刻意唱好間學校亦都係太過刻意(個人意見)...我身為家長...我覺得唔需要...所以雖然我曾經在該帖回覆左一次(只限於講小朋友讀書返學既情況)..但我都唔會再在該帖留言....因為我唔太認同該唱好帖裡面有D人留言針對SIMB...我覺得點都好..唔好再在人地(SIMB)既傷口上面灑鹽...
我係用家...但我唔會盲目去支持或反對..我會自己去分析..
加上好難既..有時有D野我地家長無得去揀...

anyway, 我相信好多人包括英記家長都好關注呢件事...
我覺得呢度既爸爸媽媽都好理性..大家都會以客觀既角度去睇間學校及SIMB件事...有D野在心中就算喇...
存感恩的心

回覆:為何有錯??????

都唔駛鎖左個 topic 架!我仲想覆 amyfish :好彩有驚無險,咁你有無投訴?

回覆:為何有錯

版主咁做,可能唔想大家再不斷重複又重複咁見到大家已經知道既事。我好明白ccw都係一片苦心,想預備讀或讀近既家長知道件事。但老實講,將來對英藝有興趣既家長都懂得係EK既search engine輸入“英藝“而搜尋到英藝既事,真係唔需要不斷push件事上黎,留空間比其他家長討論吧。我相信simb講件事出黎,都係想家長小心選擇,佢都需要時間放低呢件令佢傷心既事,不要不斷令佢見到個post而想起件事吧。

回覆:為何有錯??????

封鎖,原因係咩呢?

回覆:為何有錯

可能收到誹謗的律師信。所以封pose掛

醒目開學勳章 王國長老

ccw0732 發表於 13-6-18 14:46
首先我要俾其他人,準備入讀依所不負責既學府,有何錯? 版主你既然做鎖帖子動作.
http://www ...

閣下不斷重覆推文已達至個人目的. 所以本人將此帖關上. 並沒有移往其他會員看不到的地方.

如對帖子有問題, 請到使用意見發帖 (閣下的帖亦已移往使用意見)

如有疑問, 可按此處作查詢, 謝謝!

http://www.baby-kingdom.com/helpdesk/upload/open.php

主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛
‹ 上一主題|下一主題