用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保祿天主教小學 自行20分機會率
go

自行20分機會率 [複製鏈接]

你地好!我女女黎緊呢年考小一,唔知20分入既機會大唔大呢?今年有冇人20分唔得?

1    0    1    0

引用:你地好!我女女黎緊呢年考小一,唔知20分入

原帖由 HauMiranda 於 13-06-17 發表
你地好!我女女黎緊呢年考小一,唔知20分入既機會大唔大呢?今年有冇人20分唔得?

...
20都好大勝算,相比同區女校, 唔得就真喺唔夠運。

回覆:自行20分機會率

其實如有20分,選st paul 好定聖芳濟各好呢?  那一所小學比較好? 那一所20易入到? 請分享一吓,謝謝

引用:Quote:原帖由+HauMiranda+於+13-06-17+發表

原帖由 pooh仔 於 13-06-17 發表
20都好大勝算,相比同區女校, 唔得就真喺唔夠運。
謝謝你既解答!

引用:其實如有20分,選st+paul+好定聖芳濟各好呢

原帖由 kiufung99 於 13-06-18 發表
其實如有20分,選st paul 好定聖芳濟各好呢?  那一所小學比較好? 那一所20易入到? 請分享一吓,謝謝

...
聖保祿轉直資,加上暫搬校舍,前景不大明朗,照咁睇聖方濟各較值得揀,但又可能較聖保祿難入!

回覆:自行20分機會率

咁如果只計學術成績,那麼,那間會好D?

回復 pooh仔 的帖子

小女在2013至2014入讀小一,想以跨區形式報考該校,亦有20分,想問下來年的自行分配學位入學機會有多大?亦想知道過往3年憑20分入讀的機會或數據,不知有沒有此類資料呢?

引用:回復+pooh仔+的帖子 小女在2013至2014入讀

原帖由 maggieleung2009 於 13-07-09 發表
回復 pooh仔 的帖子

小女在2013至2014入讀小一,想以跨區形式報考該校,亦有20分,想問下來年的自行分配學 ...
20分可博。

回覆:maggieleung2009 的帖子

因同區有mps ,20分好多人會博。
相對sp 返半日,不是太多人like(但我like)。
所以20分多數入。

回復 HauMiranda 的帖子

聖芳濟各
‹ 上一主題|下一主題