用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 今日終於收到德望call
樓主: Puccicarmen
go

今日終於收到德望call [複製鏈接]

回覆:yencheung1981 的帖子

我都係28號收call...今日in,請問有否叫你留回郵信封?

carly2010 發表於 13-7-3 14:15
我都係28號收call...今日in,請問有否叫你留回郵信封?
上星期我係電話都問過駛唔駛帶回郵信封, 佢話唔須要頭先校長話呢幾日會有電話通知, 但咁岩我後日out town, 佢請出面位職員幫我mark低

回覆:今日終於收到德望call

Thanks ..今日去到都keep住有人黎,應該都多人有呢個機會,收到result可否通知一聲,謝謝!

引用:Thanks+..今日去到都keep住有人黎,應該都

原帖由 carly2010 於 13-07-03 發表
Thanks ..今日去到都keep住有人黎,應該都多人有呢個機會,收到result可否通知一聲,謝謝!

...
6點幾學校已通知明天註冊

回覆:yencheung1981 的帖子

Congrad!!我無收到call..應該都fail左了.

引用:Congrad!!我無收到call..應該都fail左了. +

原帖由 carly2010 於 13-07-03 發表
Congrad!!我無收到call..應該都fail左了.
可能校長知我呢個星期尾out town..唔想我心掛掛, 所以提早通知...希望在明天

收到waiting call 3rd in 嘅家,請問你地有冇寫求位信呀?

我都明學校想收有質素的學生,不過我每次interview都好大壓力,所以一有心儀offer都放棄左St. Paul同協恩的interview!果排個個親戚都問我仲乜瘦成咁,真係希望學校體諒下家長...但係GH既遊戲規則係咁,未有心儀offer的家長一定要加油,因為這關乎孩子的將來!

早前巳經跟各位講GS會In 3次。確實對家長造成不便但又要想一想學校學額其實已定,亦因有些家長臨時跳車或收生後跳車,學校要再填補空缺才有3rd in.學校為了公平才要這樣做 我認為未能考入GS的家長可試吓開學後一兩個月再向學校問有無位。那時仍有家長會途中跳車。

其實就算3 IN唔得,出見再申請,都會有機會的,我知有的是第一ROUND REJECT,但第二年申請K2入左的CASE
,加油LEI.

We had chance for the 2nd interview but got waiting list and no receive call until to now. However, we had received letter from St. Paul and get offer on last week. I wish good luck to you all for the 3rd interview girls.

回覆:金星媽咪 的帖子

You mean you have received offer while you were on st Paul waiting list ?

‹ 上一主題|下一主題