用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 派左深水埗官立小學嘅,入黎say個hi
樓主: cherrytam2468
go

派左深水埗官立小學嘅,入黎say個hi

回復 cherrytam2468 的帖子

小朋友開唔開心?!?!  我拎書果日都有帶埋小朋友去學校睇睇, 佢勁鐘意, 又話學校好大好靚, 又話好想快d返小學!!!
寶兒豬豬~ 每日更新blog~
http://hk.myblog.yahoo.com/kevinjoey-family/

以 生 命 享 受 生 命 !!

係呀,佢話好大好大,好鍾意

JOEYJOEY, 我係要搵人坐一程車先去到校車點, 所以先想搵課託

回復 卡豬鬼 的帖子

學校校車無其他線咩?

因為我係全職, 我搵人湊, 校車既路線全部唔近, 所以好煩呀>.<

回復 卡豬鬼 的帖子

我都係返全職,不過婆婆湊,但都係D站唔方便(因為細佬返下午班),宜家又未知幾點返到,我都俾人哦緊,好煩!

真係家家有本難念的經, 所以先想搵課託, 一黎唔洗煩放學點安排, 二黎又可以睇埋功課

回復 卡豬鬼 的帖子

其實唔知有無得同學校傾下, 安排多dd校車站上落路線呢??!
http://hk.myblog.yahoo.com/kevinjoey-family/

回覆:joeyjoey711 的帖子

我都係咁話,落大雨時同出猛太陽,仲要帶住個細,行2,3條街先湊到放學,好慘好辛苦架!

AGREE, AGREE, 我之前OFFER出多D錢叫佢開多個站佢都唔肯, 但係佢又係指定校車, 唔係盡量解決家長所需咩???

希望開學後可以傾下, 改善到啦,

唔好意思!!  想問下大家, 28號, 係咪著校服返學?/ 要唔要孭埋書包 &書??   我收到封信, 但被雨水整溶左  @@""" 睇唔到寫乜...  唔該唔該

回復 joeyjoey711 的帖子

帶文具,著校服,唔洗帶書,尋日有無收到短訊?

joeyjoey711  thanks  發表於 13-8-22 11:29

短訊??  sms  ?? mail??  哎呀~ 我好似無.....

回復 joeyjoey711 的帖子

尋日發sms架!提示28/8返學!

joeyjoey711  竟然!!!  打返學校問下我有無join sms先~~  thx  發表於 13-8-23 17:32

回覆:派左深水埗官立小學嘅,入黎say個hi

今日有d同學仔話佢地收到叩門電話,我打左輸數,你地呢?

咁利害!!!!  今日仲有機收到叩門電話!!!  佢叩左間好冷門?!?!   因以我所知 hit 果幾間已經full晒額!!!  由買書 &校服開始, 我已經疊埋心水讀深官喇!!!

引用:今日有d同學仔話佢地收到叩門電話,我打左

原帖由 cherrytam2468 於 13-08-22 發表
今日有d同學仔話佢地收到叩門電話,我打左輸數,你地呢?

...
可唔可以講係那間學校?

校車保母有無聯絡你地?星期一小一返9:00,係唔係要跟返8:10既一齊坐校車?

我問佢可唔可以係美居麥記上車,佢堅持唔得,唉!點攪,俾錢都要煩!