用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 派左深水埗官立小學嘅,入黎say個hi
樓主: cherrytam2468
go

派左深水埗官立小學嘅,入黎say個hi

OOO, 我仲未收到通知有咩班收阿女>.<

各位有冇興趣開WHATS APP GROUP交換下學校既情況, 有既PM妳地TEL比我, 我開GORUP一齊TALK, 哈哈

回復 Boomwow2001 的帖子

唉, 我地朝朝都例遲, 所以佞家自己送返學, 放學先坐, 下個月應該唔坐, 改去課託

HI, 收到JOEY WHATS APP今日學校派左通告, 叫選家教會代表, 我地大家都未真係好認得邊個打邊個又點選呀>.<

回覆:派左深水埗官立小學嘅,入黎say個hi

我個女學非洲鼓,同奧數

joeyjoey711  yeah!!!  我女都中左&quot;非洲鼓&quot;~ 興趣班同學仔^^  發表於 13-9-12 18:31

回復 Boomwow2001 的帖子

唔係收通告咩?

回復 cherrytam2468 的帖子

joeyjoey

我以為我另頖添,我問識個D同學仔都無人學!

回覆:派左深水埗官立小學嘅,入黎say個hi

請問有無人收到補習班通告?

CHERRY, 我仲宗呀, 我地係whats app到開左個GROUOP, 妳有冇興趣加入一齊分享, 有既妳PM個TEL比我, 我ADD妳入GROUP到啦, 哈哈

回復 卡豬鬼 的帖子

已P.M.你

回覆:卡豬鬼 的帖子

我可以加入嗎?已pm, thx!

回復 cherrytam2468 的帖子

yeah!!!  我都以為自己另類, 原本個女鐘意踢波  =.=""  我唔批准< 所以佢揀左菲洲鼓!!! hahahaah
寶兒豬豬~ 每日更新blog~
http://hk.myblog.yahoo.com/kevinjoey-family/

以 生 命 享 受 生 命 !!

回復 joeyjoey711 的帖子

學非洲鼓開心嗎?

各位,小囡今年2014都係派深官,請問是否讀得開心,老師有愛心嗎?

回覆 kitty_tang 的帖子

我女話開心,2測2考,我女個班既老師都好好!
同學當然有好有壞,好難避免!

回覆 cherrytam2468 的帖子

多謝你的回覆!明天去註冊了,我地都冇去叩門,讀左先知是否適合,因為外間對此校的評價都是負面多,另深官谷嗎?

回覆:kitty_tang 的帖子

外間批評既負面新聞,我諗都係個兩單,其實個兩單都係本身老師既私人問題,唔係學校本身既問題,所以我都無理咁多,反正又叩唔到其他學校,其實最緊要佢讀得開心,會容易d入腦,做個乖既小朋友。
我初入到學校感覺ok,地方大,小朋友有很多活動空間,老師都好有耐性答我問題,間學校谷唔谷,我就唔知,每個星期有默書,突然會小測(無通知),起碼知佢唔識d咩!又有好多獎勵活動!我女成日換d筆,薄返黎!

我同你的觀感一樣,多謝你詳細解答.

回覆:kitty_tang 的帖子

希望幫到你!

寶兒豬豬~ 每日更新blog~
http://hk.myblog.yahoo.com/kevinjoey-family/

以 生 命 享 受 生 命 !!