用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 英華小學 出了2013~2014小一新生備忘
樓主: 喵媽
go

出了2013~2014小一新生備忘

回復 hoihoima 的帖子

我原本是指長袖白色線衫..

那即是要買薄風褸了... thanks for your info!!

回復 wingsze23 的帖子

Yeah, since the thin PE jacket can be used all year round, it is very good value for money...

I bought two thin PE jackets, one from 豊昌順 and one from 金綸.  The one from 金綸 is much softer.  However, if there is no such comparison, the one from 豊昌順 is still good.  

回覆:szesze99 的帖子

你住邊區?

回覆:出了2013~2014小一新生備忘

唔該晒咁多位媽咪嘅解答!睇完之后,覺得好複雜,好似要買好多!

引用:唔該晒咁多位媽咪嘅解答!睇完之后,覺得好

原帖由 joantsang 於 13-06-21 發表
唔該晒咁多位媽咪嘅解答!睇完之后,覺得好複雜,好似要買好多!
應該要買:
2 or 3 套運動衫,1 套校服,1件白色缐衫,1件薄風衣。有錯請各位更正喇。

回覆:Double-B 的帖子

土瓜灣,因為校車太早了