教育王國's Archiver

sauman618 發表於 13-6-5 14:10

東涌綠茵PN班

有冇黎緊9月讀PN班既朋友仔呀~我個仔樂樂會讀上午PN班呀!

adelewong070726 發表於 13-8-27 14:59

[b]回復 [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=36472941&ptid=2589597][color=Olive]sauman618[/color] 的帖子[/url][/b]

想請問,我尋日致電查詢,你是 waiting list 排第四,其實即係是否排第四 in or 唔駛 in,排左隊有位就收?你報時,有否需要 in ?唔該!

sauman618 發表於 13-8-28 17:00

[b]回復 [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=37000743&ptid=2589597][color=Olive]adelewong070726[/color] 的帖子[/url][/b]

???我唔係好明你問咩BOR?我仔已經CONFIRM9月2日返學了...不是WAITING LIST...:question:

evason 發表於 13-9-30 12:33

我妹妹個囡N班,東涌個間,返上午班喊早一個月,今日返學都仲喊緊:pity:,真係唔知點算,又唔肯跟人,兩歳八個月仲著住片返學:badfeel:,比學校叫佢返1個鐘就要接走,我妹又要返工平時比工人姐姐湊,因為我個仔同佢個囡差一年,現在表哥K1,想𨍭去同表哥同一間幼稚園,不過咁喊法要出去in其他學校都真係幾難:igiveup:

pdtjem 發表於 14-3-13 08:24

回覆:東涌綠茵PN班

我個女九月讀綠茵PN,弘志也收咗她,所以想問你哋覺得東湧綠茵PN好唔好?謝謝!

[img]http://www.baby-kingdom.com/static/image/common/iphone_v1.gif[/img]

jcmllove 發表於 14-7-12 15:50

[b]回覆 [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=38257969&ptid=2589597][color=Olive]pdtjem[/color] 的帖子[/url][/b]

我仔8月DMK tworaffic ar, you?

頁: [1]