用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會聖安德烈小學 2013/14 小一報到處
樓主: Whitepine
go

2013/14 小一報到處

回覆:2013/14 小一報到處

其實我早前都開左whatsapp group for我地2013/14
係咪已開whatsapp?
另外我加入左EK group Add me plsヾ(*´∀`*)ノ

mingming46 發表於 13-6-27 21:11
大家好,今日终於等到電話聽日去註册我個係囝囝-Kelvin

你好呀!!!又多個男孩子啦!!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

Hi..我都覺得好似好小男仔咁

回覆:suki2000 的帖子

係?但我朋友上介紹會聽校長講2考2測2評估,我係聽返來

回覆:miumiu200 的帖子

爸爸畢業生好似20/25

hi...my boy is Alfa

野人好索子  HELLO!!!!!歡迎新朋友加入!!!!!!  發表於 13-7-3 22:19
12/5 -- 3.58kg, 14/6 -- 5.18kg, 28/6 -- 6.13kg, 12/7 -- 6.35kg, 20/7 -- 6.68kg, 12/8 -- 7.31kg, 24/9 -- 8.33kg, 26/11 -- 9.03kg, 19/2 -- 9.75kg, 22/3 -- 9.6kg, 13/5 -- 9.86kg

什麼是EK group ?

回覆:2013/14 小一報到處

我個女都是叩門入!
Chloe.F

各位家長你地好

野人好索子  HELLO!!!!!歡迎你呀!!!!!!^^  發表於 13-7-3 22:20

開了 whatsapp group 未呀?重未有 message 。

joe_3550 發表於 13-7-3 12:09
開了 whatsapp group 未呀?重未有 message 。

真係不好意思,我睇漏左你個訊息,所以剛才即刻ADD左你入去我地個GROUP度啦,SORRY SORRY!!!!!!!!!

唔該晒,因靠個仔放學講野俾我聽,就一定係咩都唔知,所以都想在各位家長中得識一些學校事情。

醒目開學勳章 王國長老

早前已作出提醒各會員如欲索取資料,請直接 pm 有關會員,提醒後仍有發現,現將主題關上。

版主
Miriam
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~