用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 62,65網家長一齊交流叩門消息同情況~
樓主: love-baby
go

62,65網家長一齊交流叩門消息同情況~  

hellojenny 發表於 13-6-6 14:54
回復 love-baby 的帖子

哦! 謝謝! 因為我也是放荃景圍基慧第二志願的, 星期一交了表格, 還未call!!  估唔 ...

我同你排位, 交表一樣... 但仍未收到 CALL

基真叫我個仔下星期二見,我派左祖堯天主教小學,請問基真讀得過嗎?升中派位好嗎?

Tabo63  聽講基真好d.  發表於 13-6-6 16:52

柴天打左黎, 星期一有得IN 啦, 心都跳埋出黎.....

回復 kc_united 的帖子

我記得您係同kg生, 您小朋友派成點呀? 黎梗9月到我開波 anyway...衷心祝願您小朋友成功呀!!! 加油!!!

我都係62網mami, 我估在場冇人派得差過我, 呢幾日遞左18份form, 地區包括荃灣, 青衣, 葵涌, 美孚連屯門都有, 我已經唔知可以做d乜, 因為真係好唔想阿女讀果個小學

回覆:c6t6m6 的帖子

有得in都值得恭喜呀~祝你成功,有得選擇~

回覆:hoyshc 的帖子

收到call的人因為參加過伍小的小一體驗班~你地有無參加呀~

回復 AHGU 的帖子

祖天升中派位不俗, 不明為何仍叩基真!

回覆:noodle813 的帖子

加油~你嘅努力一定有回報~

伍小今朝有收到call (之前冇參加過佢的小一體驗班), 但我放棄左, 因為撞晒時間~~
柴天我5號先交表, 但今日已經收到call 10號有得in

回覆:noodle813 的帖子

咁你伍小係唔係111呀?

我哋有參與伍小的小一體驗班,但没有收到電話

noodle813 發表於 13-6-6 17:35
伍小今朝有收到call (之前冇參加過佢的小一體驗班), 但我放棄左, 因為撞晒時間~~
柴天我5號先交表, 但今日 ...
我都係, 柴天10號in....你意思同伍小撞期 ?

引用:伍小今朝有收到call+(之前冇參加過佢的小一

原帖由 noodle813 於 13-06-06 發表
柴天我5號先交表, 但今日 ...
柴天你有冇參考佢英文班?

回覆:62,65網家長一齊交流叩門消息同情況~

我都未收到伍小電話

伍小冇111, 係乙部2 ONLY, 但因為想簡間大機會的試, 所以放棄左,cry ~~
柴天乜都冇參加, 我知都未必有機會in, 但居然有收到call.

引用:柴天打左黎,+星期一有得IN+啦,+心都跳埋出

原帖由 c6t6m6 於 13-06-06 發表
柴天打左黎, 星期一有得IN 啦, 心都跳埋出黎.....
吓!柴天可以交叩門表喇?我之前打去問過,又話6月尾先收叩門,被人欺騙咗!
請問知唔知柴天收表幾時完?

Tabo63  你吾好理,即刻去交表先試左先算。  發表於 13-6-6 19:51

回復 conniew117 的帖子

柴天呢個星期都收表呀~~

引用:回復+conniew117+的帖子 柴天呢個星期都收

原帖由 noodle813 於 13-06-06 發表
回復 conniew117 的帖子

柴天呢個星期都收表呀~~
唔該晒,係咪9點先開始收表?如果早過9點到,會唔會收?

回覆:62,65網家長一齊交流叩門消息同情況~

我已收到天佑,荃天,同區外一間小學既面試call, 全部都係星期六早上,但荃天約11點,區外果間約11點半,撞晒時間!而天佑約9點,如果我見完天佑,即去荃天,可能10點,大家估荃天會唔會俾我提早見?
今年競爭好大,真係唔想放棄任何機會,有無人可以俾下意見我?