用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請各位小朋友系迦南讀過N1準備升K1嘅JMS解答 ...
樓主: KINKICHAN824
go

請各位小朋友系迦南讀過N1準備升K1嘅JMS解答 [複製鏈接]

回覆:acepno 的帖子

我無記錯嘅話好似話會延多左英文堂同普通話堂,仲有係延長左時間甘咯

引用:Quote:原帖由+scmama407+於+13-05-30+發表C

原帖由 cutefok 於 13-05-30 發表
你及thythy,唔好意思,今日忙現在先睇到,你地俾email我e俾你。明早!我個list. 喺k1升k2,你地可參考個人用 ...
你地俾咗ema我的都已send 個list俾你地了,請查收

cutefok 發表於 13-5-31 14:13
已經收到, 唔該晒.

我問過學校, 佢地話學費仲等緊教育局批, 不過加幅應在$300-400之內

cutefok 發表於 13-5-31 14:13

Thanks so much :)

chBB 發表於 13-5-31 11:27
我好少上bk, 今日上來見到個post, 忍唔住講幾句
我仔讀pn, 今年升k1, 本已交留位費, 後來收到通知15/6開升k ...

簡介會真係只係 for 會讀的人架喎, 咁比咗錢先亦好合理.  至於學費, 今年九月的 k1 係冇學卷後的第一年, 咁真係未必個個老師都會知學費幾多, 接電話的有時可能只係助教都唔定.  冇往績參考, 佢點答到你呀.
‹ 上一主題|下一主題