用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 仲有10日放榜,大家心情如何?
go

仲有10日放榜,大家心情如何?

仲有10日放榜,大家心情緊張嗎?我開始緊張,而家準備緊Portfolio.

prepare for the worst....of course hopefully can get good result...

醒目開學勳章 貢獻勳章

願大家準備既叩門信, 可以拎晒去癈紙回收

其實我真係好緊張..... 依家仲要幫埋D同學朋友仔準備埋D信

Stone2007    發表於 13-5-23 12:37

唔算好緊張, 但都plan左兩三間學校叩門, 希望用唔著啦!

回覆:仲有10日放榜,大家心情如何?

戰鬥格待機模式,Ready to fight!

rubyplk    發表於 13-5-30 09:20
野人好索子    發表於 13-5-21 21:38

醒目開學勳章

我都係準備緊叩門信,同埋portfolio

心情呀~ 盡力而為囉!唔得都無所謂...
希望辛苦埋呢兩個月,3年後可以唔駛再煩過!亦可以慳返d錢!

引用:戰鬥格待機模式,Ready+to+fight! +

原帖由 JohnGrisham 於 13-05-21 發表
戰鬥格待機模式,Ready to fight!

本來話唔緊張的,但日子臨近就越來越lawlawlun啦,不過都開始準備portfolio同叩門信,好在諗住會叩門果兩間學校都話唔需要親身去學校拎form,上網就得啦,所以我會一早print定出黎,當然希望到時唔需要用到啦!!!!!!!

引用:本來話唔緊張的,但日子臨近就越來越lawlawl

原帖由 野人好索子 於 13-05-21 發表
本來話唔緊張的,但日子臨近就越來越lawlawlun啦,不過都開始準備portfolio同叩門信,好在諗住會叩門果兩間學 ...
我本來都唔緊張,但曰子越近,心情越lawlaw lune

回覆:仲有10日放榜,大家心情如何?

我祝大家也有一個滿意的結果