用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 北角衞理堂幼稚園 2013-14年入讀下午幼兒小組(N1)請入來吹下水 ^^ ...
go

2013-14年入讀下午幼兒小組(N1)請入來吹下水 ^^

Hi 各位, 小女轉咗讀下午班, 16/8 就開學 lu, 有點緊張添

好奇問吓,由原本上午班轉下午班?為何呢?
我地想轉上午班到現在都沒有消息?

女仔都係下午班..

引用:好奇問吓,由原本上午班轉下午班?為何呢?我

原帖由 yyc1976 於 13-04-30 發表
好奇問吓,由原本上午班轉下午班?為何呢?
我地想轉上午班到現在都沒有消息?
因要遷就家姐返學時間被迫轉

回覆:2013-14年入讀下午幼兒小組(N1)請入來吹下水 ^^

力 㞹心 ,
Ffrqwertyugvbbjhggjuioijgfxsvbjnhohllllgg.Kcccghjkjjjnhhjkhugvhhhhhbvbhdbbjknjkvhhhvvhhuuhhhvv?fccxvbgfzbllxhkkbkvmhxzdxhhjhhyuuhhjuiogh hkmlkjkjkkkkjjiijjjjjuuujhughhjjkkkkkkertkkjbhgfhhbxxhjjokcdhobxybhfjlljfiiknfhkhhjmkmvnf jjkk bkbknvbjjjvhudhlihhkkvhjigifiig刀

回覆:全職爸爸 的帖子

請問知吾知道要吾要著白波鞋架?

回覆:helloangelkitty 的帖子

無規定

請問依家一班約多少人?

回覆:2013-14年入讀下午幼兒小組(N1)請入來吹下水 ^^

63 一班一起上課

63 一班一起上課? 真定假?

如果住西灣河果邊, 要幾點上校車, 要諗定午餐點安排, 謝!

大家好,小兒都係讀下午N班。

我覺得7月6日家長會可以問下老師。

引用:如果住西灣河果邊,+要幾點上校車,+要諗定午

原帖由 zoe@3510 於 13-06-20 發表
如果住西灣河果邊, 要幾點上校車, 要諗定午餐點安排, 謝!
如下年一樣,就應該係早輪:8:00/12:30左右。阿仔同學好似係咁。

正常應該可以完成N 後直升K? 有無需要再報名呢?

回覆:MMLAI 的帖子

有6個老師帶住,分組活動,所以等於大概1:10.5

引用:正常應該可以完成N+後直升K?+有無需要再報

原帖由 zoe@3510 於 13-07-16 發表
正常應該可以完成N 後直升K? 有無需要再報名呢?
係直升,無須再考