用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 今届DSE chem/Bio 深不深?
go

今届DSE chem/Bio 深不深?

各位媽咪

請問今届DSE Cehm/Bio 深不深? 考生考完感覺如何? 謝謝!

各位媽咪

請問今届DSE Chem/Bio 深不深? 考生考完感覺如何? 謝謝!

ritawong 發表於 13-4-25 08:55
各位媽咪

請問今届DSE Chem/Bio 深不深? 考生考完感覺如何? 謝謝!
你 download 份試卷,做下咪知深唔深囉......
如果覺得深,就表示你未夠,要再努力d 呀

引用:Quote:ritawong+發表於+13-4-25+08:55+各位

原帖由 pineapple0983 於 13-04-25 發表
...

pineapple0983 發表於 13-4-25 10:37
...
咁快有得download今屆試卷?
我仔剛考完,佢話Chemistry & Biology唔深,Physics就深。

88muimui  我女都係話Chem & Bio 都唔深  發表於 13-4-25 16:18

謝謝回覆,因女儿只是F4, 所以想問吓各位, 感謝!
請問在那裹可以看到, 謝謝.

謝謝回覆,因女儿只是F4, 所以想問吓各位, 感謝!
請問在那裹可以download看到, 謝謝.

pineapple0983  小卒那裡應該有掛~  發表於 13-4-25 17:31

就算水平對照,份卷就算好淺,都唔會個個5起。如果深,都唔會冇人5或以上。

選好科目,努力就好。
God grant me the serenity
to accept the things I cannot change;
courage to change the things I can;
and wisdom to know the difference.