用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 皇仁書院開放日
go

皇仁書院開放日

今日 (420日星期六) 係皇仁書院開放日, 我和老公同阿仔舊年都去過,係一個頂好的親子活動, 阿仔話今年一定要再去!

剛剛打電話去皇仁問過, 今日開放日係由上午10時至下午6時。

Thanks a lot!

You're welcome!

醒目開學勳章 王國長老

回覆:皇仁書院開放日

節目Part1

醒目開學勳章 王國長老

節目Part2

醒目開學勳章 王國長老

撈金魚(我會好好養佢)

回復 Charlotte_mom 的帖子

記著起碼要有個氣pump先叫做人道啊!
我個人很反對這個遊戲(很多人拿回家就咁唔加氣,最後活生生焗死)。但有次阿仔要玩,一捉還捉了四條,我們一家第二天急急買了set缸、氣pump、輕便濾水器和食物,養著牠們。金魚街有starter kit,細細地,又平。
...

醒目開學勳章 王國長老

引用:回復+Charlotte_mom+的帖子 記著起碼要有

原帖由 mesmerising 於 13-04-21 發表
回復 Charlotte_mom 的帖子

記著起碼要有個氣pump先叫做人道啊!
我已經買多左個朋友,為左佢,十蚊買條2cm咁大既金魚(明明十蚊一大袋但我只要一條)兩條可以吾駛泵。再多就吾得了(兩條魚竟然有心情食野,平時多數怕羞架嘛)