用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 6歲學羽毛球, 灣仔/銅鑼灣/天后區
樓主: daisy17772
go

6歲學羽毛球, 灣仔/銅鑼灣/天后區 [複製鏈接]

回復 formula0106 的帖子

係呀! 有耐性的教練真係好重要呀... 我十分認同你的講法...! 所以我女女入了青苗, 我仍堅持俾女女一週一次跟呢個 羽毛球教練教習... 練好基本工. 有時出街食少餐既錢, 俾女女練好啲技術都係值得既! 起碼有自信呀! @@

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
簽名被屏蔽

Lousia, can you please pm your badminton coach. My son is 6 yrs old and i would like him to learn badminton. Thanks!

Lousia,
can you please to pm me also? thanks

引用:大家唔知記唔記得我之前留過言,今日好開心,

原帖由 formula0106 於 13-12-11 發表
大家唔知記唔記得我之前留過言,

今日好開心, 個仔今年小五, 但已經有中學向個仔招手, 係因為羽毛球而想收 ...
我地學校有位高年班同學仔亦因為羽毛球得無數,今年有幾間中學向佢招手,女女一直當呢位師兄係偶像^^

引用:Quote:原帖由+formula0106+於+13-12-11+發

回覆 formula0106 的帖子

好開心聽到你呢個喜訊, 你仔仔一定付出不少心機, 你也不斷為仔仔打氣. 恭喜! 恭喜!

我女女打了幾年羽毛球, 雖然現在還未攞獎, 但起碼見女女DROP 波, 殺波,高球都似模似樣, 最近青苗羽毛球比賽也見識見識, 希望我女女到5年級, 有中學邀請我女女入讀啦! 她現在連彈琴, 小提琴都不愛了. 只鍾意打波. 希望她也堅持啦.

大家為仔女加油! 努力! 堅持學習, 創出好的佳績!

期待你的喜訊哦!

回覆:formula0106 的帖子

多謝鼓勵!忘了恭喜仔仔,呢個喜訊印証了你們的努力終於有回報,希望可以入讀心儀學校!

回覆 formula0106 的帖子

係呀! 昨天青苗比賽呀! 如果早啲同你傾計, 昨天可見面呢! 可能我有同你仔仔打氣呀! 因為我地看到有啲男仔比賽得好緊張, 我地都為他們打氣... 哈哈!

你仔仔代表咩區呀? 能夠男子單人比賽呀! 一定打得好出色! 期待1月5日出觀賞呢!

有一個好教練真係好重要, 你指你既教練係青苗團體教練定係私人教練呀?

昨天我見黃大仙同官塘都好勁呀!

哦! 我知邊個啦.. ! 係昨天第一場男子單打比賽, 係右邊近坐位的第一個場. (我不知估得是 好叻仔呀! (我不知估得是否正確). 得閒PM 你先...

回覆:Louisa88 的帖子

簽名被屏蔽

回覆:6歲學羽毛球, 灣仔/銅鑼灣/天后區

回覆:6歲學羽毛球, 灣仔/銅鑼灣/天后區

回覆 Louisa88 的帖子

請問上堂地方及學費多少?在星期几上堂?一對几?小兒六童我見佢都有興趣想學下羽毛球。謝謝
‹ 上一主題|下一主題