用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 維多利亞(何文田)國際幼兒園 Victoria (Harbour Green) Group
go

Victoria (Harbour Green) Group

因為我見唔有君

回覆:Victoria (Harbour Green) Group

因為我見冇Victoria (Harbour Green)嘅討論區、所以係度開一個

回覆:Victoria (Harbour Green) Group

想問下各位家長有冇返緊Harbour Green果邊嫁? 想知道大角咀Victoria好唔好、我見佢升學都唔錯喎

請問有無人排緊HG playgroup ,我排成千八個條咪 晒氣!

知唔知harbour green幾時registration呀?

回覆:danielkate 的帖子

我仔仔k1 收左,Harbour green. 啱啱收到信要填form(如自動轉賬,校巴) ,五月中要交回

回覆:litttle_o 的帖子

你好,我囡囡也是今年HG K1學生,關於買校服,通常要買幾多套?我見又有普通,又有運動校䏜

回覆:rakui 的帖子

hello,大家好!我女女嚟緊都係讀HG k1,請問你地係咪讀國際班?

回復 carrriiie 的帖子

I'm also on the waiting list of Playgroup...No.14xx....crazy!

回覆:carrriiie 的帖子

pg就要取消了,朋友已经收到email,7月停办,建议电话去问啊

焦糖  唔係掛, 停辦pg!! 打去問吓先!  發表於 13-5-9 14:21

回覆:焦糖 的帖子

你好,HG好似只有國際班⋯

係呀、我囡囡都係來近K1國際班 (好似話得一款)、不過係下午班…

我個囡係HG K1 AM 班

回復 danielkate 的帖子

我個女都係下午班

頭先打去問咗, 佢話係cancel咗mon-fri嘅pg, 得番sat有pg.

因為下午開多咗一班nursery喎~

我囡囡都係HG K1am, 下星期去學校交文件同支票, 唔知有冇校服sample睇下呢???

回覆:rakui 的帖子

I call the school. It said Monday and Thursday wear sports uniform. Other days School uniform

回覆:焦糖 的帖子

你囡囡上午定下午,我仔仔下午班

回覆:litttle_o 的帖子

Thanks little_o, 咁買1套運動服,2套普通校服就夠⋯小朋友大得快,好快又要買過新。你仔仔本身係咪pn學生呢?

引用:Thanks+little_o,+咁買1套運動服,2套普通

原帖由 rakui 於 13-05-12 發表
Thanks little_o, 咁買1套運動服,2套普通校服就夠⋯小朋友大得快,好快又要買過新。你仔仔本身係咪pn學生 ...
Oh. 我各買2套,費事姐姐洗唔切。我個仔唔係pn學生