用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 維多利亞(何文田)國際幼兒園 Victoria (Harbour Green) Group
樓主: danielkate
go

Victoria (Harbour Green) Group

回覆:mamath 的帖子

HG 維記收左我女8月讀PN PM,我住大圍但校巴唔到(校巴公司話上年唔夠人開新線),又搵唔到保姆車。請問下有冇人都住新界可以夾份開條路線?

另外有冇人知PN 兩文三語班,英/廣/普時間分配如何?謝謝!

gv2009  大圍有巴士到校門口,有人湊可考   發表於 15-4-29 23:41

引用:HG+維記收左我女8月讀PN+PM,我住大圍但校巴

原帖由 leowslee 於 14-04-25 發表
HG 維記收左我女8月讀PN PM,我住大圍但校巴唔到(校巴公司話上年唔夠人開新線),又搵唔到保姆車。請問下有 ...
請問HG、HMT有校巴到馬鞍山/大圍嗎?

回覆:keep-calm 的帖子

HG 無校巴褓姆車去大圍的,HMT好似有校巴

想請教各位小朋友响HG讀書既媽媽, HG係未已經取消左playgroup? 我既bb將會出世, 諗住幫佢報定名排隊讀playgroup...

回覆 Nannymui 的帖子

No playgp in the campus,  u may want to try art plus at tst, they are linked, but not 100% guarantee a pn offer

leowslee 發表於 14-4-25 17:17
HG 維記收左我女8月讀PN PM,我住大圍但校巴唔到(校巴公司話上年唔夠人開新線),又搵唔到保姆車。請問下有 ...

請問PN會考D乜?

保姆車:請問有沒有往返君滙港維多利亞=》黃大仙現崇山嘅聯絡資料呢?本人囡囡將入讀上午班PN,可否幫忙一下呢?感謝。

回覆 joycenray 的帖子

點解HG 沒家長來BK 傾野的.....想要多D 資料都吾知點找
吾知E 間校長會點?

校車問題都係問返學校同校車公司啦,唔住個區唔知道架,學校用百德旅遊

唔覺有家長自組nanny bus, 想自組幾會微d

回覆 Teddiehoh 的帖子

校長單官司完左,無事,不過佢辭左校長個位轉左幕後,而之前雙校長嘅另一位仍留任,有另一位補上李校長個位,繼續雙校長管理

回覆 gv2009 的帖子

哦, HG 一直都是雙校長的嗎?
因為之前WEBSITE & INTERVIEW 都是見到李校長一個
今日再上網, 已改了姓陳的校長了.....

另, 我想問一問HG 幾時會轉IB ?

回覆 Teddiehoh 的帖子

之前唔清楚,但14-15年開學時係雙校長,另一校長主要負責課程內部方面,李校長對外多,平時返學放學都係李校長響度
2月interview 時李校長應該未調職,調職好似係4月

Ib 幾時有認證要問學校,只知學校課程係跟ib , 即同其他已認證campus 一樣,只差未被認證,校方話認證係需時嘅

回覆:Teddiehoh 的帖子

Thanks
請問你小朋友是否讀緊HG Compus?
我小朋友將今年讀K1

回覆:Victoria (Harbour Green) Group

請問小一派位結果如何?謝謝!