用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 Star English好唔好?
go

Star English好唔好? [複製鏈接]

囡囡快3歲, 想幫她報phonics class, 屋企附近有一間star english, 請問有沒有小朋友在star english上過堂? 請問好唔好?
   2    0    0    0

我個女讀得好開心, 而且真係記得啲音, 學多左好多新詞語, 而家又咁講英文(佢好怕醜的)我個女九月開始讀到宜家, 佢地的教材係自己設計的, 但係好有系統, 慢慢嚟, 你諗住去邊間讀, 舊年多咗幾間STAR ENGLISH, 我喺奧運嗰邊, 我個女去咁多個英文班, 最鍾意呢到.

回覆:Siukatma 的帖子

回復 Siukatma 的帖子

謝謝你的資料, 我近黃大仙centre所以打算報這一間. 我之前讓囡囡上過幾個english playgroup感覺一般, 所以打算報一些主題性的英文course. 你有沒有上過他們reading for meaning course? 不知道好不好呢? 謝謝.

Hi 請問各媽媽Star English黃大仙那間center好嗎?

我都想知黃大仙個centre好唔好, 曾經問過佢地只有3歲以上o既課程. 謝謝~

我都想知黃大仙果間好唔好?
行過好似只見多大個既小朋友讀!

我都好想知。有無人報左黃大仙個間?

我仔仔讀浸大幼稚園, 好開心, 好好玩, 但比起其他幼稚園, 學英文真係慢很多, 上年於是報了黃大仙Star English, 係我屋企留下商場. 個時佢快滿四歲,初初返時, 因全英語, 佢真係mud都唔識.

但佢又好鍾意返wor, 因為個老師好有耐性教佢, 而家返左大半年有多, 報了兩個班, 同一早上上Phonics, 周五早上上Reading for Meaning. 個Reading for Meaning課程有故事書跟, 我個仔上完堂個日,返到屋企實會拿本書出來, 同我讀下. 佢而家識既生字多了很多, 而且好肯講英文, 真係放心好多. 我都有介紹比我D媽咪朋友.不妨試下.

想請問學生比例 1: ?

回覆:didia 的帖子

1:6

‹ 上一主題|下一主題