用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉德麗中英文幼稚園 讀緊沙田嘉德麗家長,請分享一下^.^
樓主: cindychu
go

讀緊沙田嘉德麗家長,請分享一下^.^

引用:嘉德麗(無學劵)同聖心(有學劵),+你哋覺得邊

原帖由 calvinlinda 於 14-09-23 發表
嘉德麗(無學劵)同聖心(有學劵), 你哋覺得邊間好啲?
請問嘉德麗係咪k1~k3都冇學劵?

引用:Quote:原帖由+calvinlinda+於+14-09-23+發

原帖由 bbchu88 於 14-11-29 發表
請問嘉德麗係咪k1~k3都冇學劵?
係呀!

回覆:讀緊沙田嘉德麗家長,請分享一下^.^

我想問嘉德麗k1 pm班係幾多學費?包唔包雜費?
我囝有呢間幼稚園pm offer,如果學費好甘我諗要搵多一份工做

甘我想問小朋友佢既英語會話得唔得?  因佢一班有2個老師, 但都係中國老師, 呢個學費, 可以搵到D有一中一NET既學校, 之但係又好LIKE佢教三字經, 好煩惱

引用:我想問嘉德麗k1+pm班係幾多學費?包唔包雜

原帖由 吳家有喜 於 14-12-02 發表
我想問嘉德麗k1 pm班係幾多學費?包唔包雜費?
我囝有呢間幼稚園pm offer,如果學費好甘我諗要搵多一份工做 ...
年年加價咖

引用:甘我想問小朋友佢既英語會話得唔得?++因佢

原帖由 Ahtal24 於 14-12-03 發表
甘我想問小朋友佢既英語會話得唔得?  因佢一班有2個老師, 但都係中國老師, 呢個學費, 可以搵到D有一中一NET ...
每級已經有一位net teacher,每日都有net teacher入課室上堂。已經好夠,點可能net teacher對足3個鐘?除咗英文仲要上普通話(內地教師), 仲有其他體能,勞作手工等等呢 。

回覆 咖央 的帖子

請問每日英文同普通話係咪各15分鐘?上次觀課好似係,如果咁貴學費得咁小時間值嗎?
你們有無出去補英文同普通話?我囝好似一個字普通話都唔識