用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 用緊Oxford Path 嘅mama交流吓
樓主: 阿月巴
go

用緊Oxford Path 嘅mama交流吓   [複製鏈接]

引用:Quote:原帖由+PABB124+於+14-06-12+發表真

原帖由 assado 於 14-06-12 發表
買全套較好,我之前買左半套,10個月後都買埋下半套。一次買全套較分2次買平。下半套可用至小學1,2年級, ...
你幾時買架?我上次問full set 好似係$60000度!你個顧問跟得好嗎?

引用:Quote:原帖由+lambeanmama+於+14-06-12+發

原帖由 PABB124 於 14-06-12 發表
真係麻煩晒你,你真係好人!你個顧問跟得好唔好呀?
ok啦。唔覺得特別好或唔好。之前miss左一次堂,有打來再約我。但真心,可能佢等緊我買埋下半套。哈哈。
星期六回覆你。

有無人知oxford path的phonics 與letterland phonics有咩分別? 小朋友學oxford path的phonics的話, 上幼稚園再學letterland phonics會不會有confuse?

PABB124 發表於 14-6-12 20:04
你幾時買架?我上次問full set 好似係$60000度!你個顧問跟得好嗎?
我今年5月買full set 一次過唔分期, 唔要playgroup. $40000

引用:Quote:PABB124+發表於+14-6-12+20:04+你幾

原帖由 Sansam 於 14-06-13 發表
我今年5月買full set 一次過唔分期, 唔要playgroup. $40000
咁你5月個時半套係幾錢呀?thx !

PABB124 發表於 14-6-13 17:37
咁你5月個時半套係幾錢呀?thx !
包埋playgroup 好似28000左右

引用:Quote:PABB124+發表於+14-6-13+17:37+咁你5

包埋playgroup 好似28000左右
我頭先問半套$29000唔包play group 呀!個個sales的價錢唔一樣架原來 真係唔該晒你呀!

PABB124 發表於 14-6-13 17:48
我頭先問半套$29000唔包play group 呀!個個sales的價錢唔一樣架原來 真係唔該晒你呀!

...
我當時係expo 價

引用:Quote:PABB124+發表於+14-6-13+17:48+我頭

我當時係expo 價
嘩!原來差咁遠架,希望可以俾返個會長價我啦,thx thx !

引用:Quote:原帖由+lambeanmama+於+14-06-12+發

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:Quote:原帖由+PABB124+於+14-06-12+發表真

魅力王子 醒目開學勳章 王國長老

本文章只供各位討論教材,一律禁止介紹顧問,如再有發現,本文會被關上,多謝合作!

回覆:用緊Oxford Path 嘅mama交流吓

我沒有介紹sales, 只好心幫個媽咪問價同覆佢,我都只係一個真金百銀買野的C9, 知道要用幾萬蚊買套野,係唔易的決定。諗住幫到就幫。 咁都唔得? 咁以後唔做好人囉。

回覆:用緊Oxford Path 嘅mama交流吓

仲有,我沒有做介紹人,更沒有因此而獲益,無端端咁俾人刪除回覆,好似我唔知做左d咩衰野咁。我覺得版主好似過敏左。亦令我非常唔開心。好人,係可以亂做的。明白了。

我月頭買左 突然覺得衝動左D 因為我覺得畫40本 仲有D FLASH啦 跟住就有VCD CD 仲有一個平柀電腦(裡面有書的內容,FLASH的內容) 我覺得這幾種不同形式的東西 但內容都一樣的  有必要又CD 又VCD 又書嗎? 我自已只想要一個形式的就夠了.

doraemon622 發表於 14-6-15 18:00
我月頭買左 突然覺得衝動左D 因為我覺得畫40本 仲有D FLASH啦 跟住就有VCD CD 仲有一個平柀電腦(裡面有書的 ...
仲有隻唱歌既cheeky monkey, poster, 點讀筆同個櫃? 我仔仔好鐘意呢隻cheeky.
cd 好似等佢細個時聽, 太d先睇vcd.
不過我都唔想要個平柀電腦, 但佢又唔可以扣出黎唔要.

其他disney d教材都一樣係有overlap 既情況.

所以我才想唔要:) 買時太衝動

魅力王子 醒目開學勳章 王國長老

回覆 lambeanmama 的帖子

版規>>>>如欲提供/索取資料,請直接pm有關會員<<<

如再有發現有任何不必要又無可讀性留言,會立即關上主題,多謝合作!!!

‹ 上一主題|下一主題